Miért ennyire ellenszenvesek a magyarok a Jobbkormányos autókkal szemben? 10 éver használok ilyet, mióta jogsim van, féláron megkímélt valós futásu autót tudok venni egy balesetet nem okoztam még, pedig napi 200 kilómétert vezetek.
"De szerintem a legtöbb ember aki meglát egy jobbkormányos magyar rendszámos kocsit, fogja is a fejét, hogy ennyit nem ért meg mondjuk plusz 2-300 ezer."
És mi lenne, ha a legtöbb ember a SAJÁT kis tyúkszaros életével törődne. mellesleg nem csak az olcsóság, hanem valószínüleg nem volt annyi tulajdonosa és a kilóméter is közelebb áll a valósághoz....
"nem volt annyi tulajdonosa és a kilóméter is közelebb áll a valósághoz"
Éppen erről beszéltem, egy kicsivel többért találna ugyanilyet, csak balkormányost xdd
"És mi lenne, ha a legtöbb ember a SAJÁT kis tyúkszaros életével törődne. mellesleg nem csak az olcsóság, hanem valószínüleg nem volt annyi tulajdonosa és a kilóméter is közelebb áll a valósághoz...."
Ki is kérdezte, hogy miért nem tetszik az embereknek a jobb kormányos autó? Ki törődik akkor mások életével?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!