Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportdob felszerelés?

Sportdob felszerelés?

Figyelt kérdés
Mennyire nehéz felszerelni egy sportdobot egy teljesen átlagos autóra.pl(suzuki swift,vagy ford Mondeo) Autószerelőt igényel a felrakása vagy kis ügyességgel otthon is elvégezhető? Egyáltalán hogyan kell felrakni és mit tud? Hangosabb sportosabb hangot ad neki?? Előre is köszi

2020. máj. 28. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Az alapján amit leírtál te inkább ne álj neki még egy olajcserének se, mert valszeg nem tudod megugrani.
2020. máj. 28. 15:53
 2/9 D. Brasco ***** válasza:

"Autószerelőt igényel a felrakása vagy kis ügyességgel otthon is elvégezhető?"

Nem autoszerelot hanem kipufogost igyenyel a felrakasa......vagy kis ügyességgel es megfelelő szerszammal otthon is megoldhato....de biztosan nem neked.

2020. máj. 28. 16:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm eme bunkó válaszokat :D
2020. máj. 28. 17:39
 4/9 D. Brasco ***** válasza:
Szivesen te szerencsétlen! :D
2020. máj. 28. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Az őszinteség nem egyenlő a bunkósággal. Még akkor sem ha olyat mondanak neked, ami nem tetszik.
2020. máj. 28. 17:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Telefon mögül könnyű pattogni kedves Brasco :), de élőbe lehet 1-2x.lefosnád a bokádat :)
2020. máj. 28. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Oké de ha agyonvernéd ezt az embert , attól még ugyanúgy nem tudnál beszerelni egy dobot mert a kérdésed megfogalmazásából lejön 1mp alatt, hogy hozzánemértő dilettáns vagy. Amivel nincs gond, mert senki nem születik úgy, hogy összerak egy autót darabjaiból, viszont maradj a realitás talaján.
2020. máj. 28. 20:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak az mérgesít hogy illedelmesen írtam ki a kérdést" ,erre ilyen "hát.neked biztos.nem menne" válaszokat.kapok, de ez.nem engem.minősít tulajdonképpen
2020. máj. 28. 20:19
 9/9 D. Brasco ***** válasza:

Ez a keménykedés okoskodás pattogás,nagyon is minősít téged!Mondjuk nincs ezzel gond,már megszoktuk,hogy ezen az oldalon a tudatlanság meg az arogancia kéz a kézben jár!

Ezzel amugy is tisztaban voltam mikor a választ írtam,hogy majd ugyis én leszek a bunkó meg a szemét,azédt mert leirom a valoságot.Ha ez neked fáj akkor igy jartal.......

2020. máj. 28. 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!