Első kocsimat szeretném felújítani és nem tudom mennyi lenne. Mire számítsak? Nem sok helyen találtam ár Ajánlatot.
Sziasztok!
Na szóval nemsokára meg lesz a jogsi minden és az első kocsim ami egy BMW E46 320CI 2002 eleje fel szeretném újítani, gondolok itt komplett külső festés belső rendbe rakása(üléseket újra húzni,könyöklőt úgy szint kormány az másik lesz benne meg persze ajtó kárpit és az oszlopok)
És nem igazán találok semmilyen ár ajánlatot hogy mégis mennyi lenne példa képpen egy TopasBlau metál full külső festése.
Ugyan ezek vannak az ülésnél is ott se találtam hogy 2 db komplett fűthető bézs combtámaszos ülés restaurálása szivacs cserével(400 ezer van a kocsiba kell bele) mennyi lenne és mivel még van egy kis idő ez miatt nem szeretnék minden céget felhívni.
Aki esetleg jártas ebben a szakmában és szívesen tudna mondani egy két árat azt megköszönném.
Hát. Ez a része tiszta. ÉS le is írtuk neki páran mire számíthat. innentől ő döntése hogy belevág-e.
Meg úgy kezdődik hogy alaphangon legalább fél évig nem lesz autója.
Én ugy tippelem max 1 millios autot akar venni, meg kb 1.5 öt rákölteni...
Sokkal praktikusabb venni valamit 2 ért és a maradékert leszervizelni. És lesz egy jó autója, amit nem kell foltozni
Komplett ajánlatot nem találsz, szerviztől és fényeződől függ ez.
Nekem is ilyen kocsim van, amúgy jó kocsi lesz ez, ha költesz rá, de egy ilyen nagyfelújítás hétszámjegyű lesz arra készülj. Inkább gyűjts még rá pénzt, és akkor komplett karosszériát le tudod fújatni és előtte lekezelni az esetleges rozsdák és a megelőzés végett és akkor jó pár évig még nem lesz vele gond.
Köszönöm a válaszokat.
Igazából festésre szánok 1 milliót és a belsőre ugyan ennyit.
És igen bocsánat nem én csinálom hanem más ezért elnézést kérek.
Aki meg azt mondja hogy vegyek újat annak csak annyit hogy honnan vegyek 0 km es E46-ot amiben minden extra benne van és az egész belső bézs.
Másik kocsit ha vennék is akkor csak is e46(szerelem autó) és ahogy tudni illik ezekre nem igazán figyelnek oda főleg Magyarországon.
A kocsiról meg annyi hogy mindig figyelve volt rá 119 ezer km el került hozzánk mindig minőségi olaj volt bele rakva időbe cserélve minden ami csak kell(Mellesleg csak a hátsó sárvédőnél rohad de le lett feste Hammerite-al)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!