Az AAA Autóban rendesen átvizsgált használt autót tudunk venni?
Figyelt kérdés
vagy mit javasoltok,hogy hol lehet nem zsákba macskát venni?2020. máj. 26. 09:55
1/14 anonim válasza:
Állítólag nagyon lehúzós hely. Személyes tapasztalatom nincs velük, de ezt lehet mindig hallani.
Menjél el több helyre, nézzél meg sok autót, aztán amikor már kiszemeltél egyet, vigyétek el szervizbe átvizsgálásra.
A másik lehetőség, hogy használt autókkal foglalkozó szalonból veszel. Ők helyben megcsinálják az átvizsgálást. Én így jártam el, nem bántam meg.
Az átverés mindkét esetben előfordulhat, de a szavatossági jog véd.
2/14 anonim válasza:
A használt autó mindig zsákbamacska. A kockázat csökkenthető az alábbiakkal:
- a kocsit átvizsgáltatod valakivel, akiben megbízol;
- garanciával árulják az autót;
- van a kocsinak rendesen vezetett szervízkönyve.
3/14 anonim válasza:
Rettentő rossz hírük van, keress rá.
4/14 anonim válasza:
AAA autó az egyik legrosszabb hely használtautó vételhez, de még eladáshoz is. Tele van a net rémtörténetekkel, cikkekkel, véleményekkel. Keress és találsz.
5/14 anonim válasza:
Kerüld el. Nem tudom, hogy egyáltalán hogy vannak még a piacon ennyi rémsztorival.
6/14 anonim válasza:
Soha nem vennék náluk semmit, igazi tróger nepperek. Ott húznak le ahol tudnak, roncsokat árulnak, és nem is olcsón
7/14 anonim válasza:
Persze, ők átvizsgálják rendesen maguknak, más kérdés, hogy a valós állapotát te mennyire tudod felmérni. Mert amit mondanak, és ami a valóság, az nagyon messze áll egymástól. Kerüld őket
8/14 anonim válasza:
Én is csatlakozom azokhoz, akik szerint egyáltalán nem jó hely. Személyes tapasztalatom nekem sincs, de én is hallottam már egy-két hírt.
9/14 anonim válasza:
Elég google-n rákeresni a nevükre:
10/14 anonim válasza:
AAA-ban csak akkor ha szivatni akarod magad...olvass utánna, egy csomó per folyik ellenük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!