Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan ismerkedhetnék meg az...

Hogyan ismerkedhetnék meg az autókkal?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon érdekelnek az autók. Van néhány ismerősöm, akik erről szoktak beszélni és nem mindig értem miről van szó. Hol tudnék megismerkedni az autókkal és az autó felépítésévél? Szeretnék egy alapvető ismeretet az autókról. Honnan tudnék ezekről tájékozódni?

2020. máj. 25. 21:05
 1/4 crudy ***** válasza:
75%
Az interneten minden elerheto. Hasznald a google-t pl, hogyan mukodik a belsoegesu motor. Lesz ott egy csomo uj szo, aztan azokra is rakeresel.
2020. máj. 25. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Youtube tömve van ilyenekkel
2020. máj. 25. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Az interneten.

Én iskolában tanultam,

2020. máj. 26. 07:21
 4/4 QQRIQ20 ***** válasza:
49%

Ha autób*zik az ismerőseid, akkor beletelik egy kis időbe, amíg felveszed velük a lépést. De nézz/olvass sok Totalcart, Speedzone-t, MHVlogot nézd Youtube-on. Illetve ajánlom még a Darkfly vlogot tuning témában. Egyébként a többi műszaki tartalmat megtalálod kb bárhol.

Azt nem szűkítetted le, hogy műszaki tartalom érdekel inkább, vagy a konkrétan egyes modellek, háttértörténetek,stb. Általános " műveltséghez" elég a Totalcar és a Speedzone. A többi kettő csak betekintés a szerelés, autóépítés világába. Remélem megkedveled az autókat!

2020. máj. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!