Elöl-hátul fekete angol rendszám legális?
Szoktam látni egy vadi új luxusautót amin elöl (már ha éppen nincs leszedve) és hátul is fekete anfol rendszám van! Úgy tudom, hogy sárgának kéne lennie a hátsónak biztosan.
Hogyan járkálhat így ezzel a tulaj? Honnan szedte azt a rendszámot egyáltalán? Hogyhogy nem veszik ki a forgalomból, veszik el az autót és jelentik fel? Úgy tudom ha pl én nem tennék rendszámot az autóra vagy hamissal (mert ez szerintem hamisítás) járnék akkor ezt tennék.
Igen létezik fekete angol rendszám, de az csak veterán autókra engedélyezett!
Köszi. Gondoltam hogy kamu az a rendszám. Amúgy szerintem tényleg angol a fickó aki vezeti, nincs akkcentusa. De ezt akkor sem teheti meg. Remélem én is hogy elfogják.
Amúgy a VEDA kamera nem jelez be, hogy nincs első rendszám a kocsin? És akkor automatikusan rá kellene küldeni az autópálya rendőröket az ilyenre.
Tuti brit? Lehet lichtenseini.
4es
Biztos nyugodtabb lesz a lelked, ha megbüntetnek valakit. Ha pedig lenne pénzed luxusautóra, tudnád, hogy így is van egy rakás eladó a NAV-nak.
Egyértelműen angol rendszám, jobbkormányos kocsi. A lichtensteini fekete rendszám kisebb alapú mint a svájci és ország (?) logó van rajta és más a betűtípus is. Ezen fekete alapon szürkés-ezüstös X1 ZZZZ betűk. Elöl meg általában rajta sincsen a rendszám, de lyukak nincsenek is ahova csavarozni lehetne, ami elég furcsa, mert máskor meg ott van. Lehet hogy “Taxi filmes” rendszám eltüntetője van elöl.
Jó pofátlan emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!