Mi lehet a baja a kocsim fékjének?
Figyelt kérdés
A fékpedál majdnem beesik, de közben semmit nem fog. Fékolaj van a tartályban, és nem folyik. A kézifék az működik.2020. máj. 24. 22:34
1/4 anonim válasza:
Főfékhenger,vmelyik munkahenger,levegős stb.Szerelő,de addig nem furikázni vele.
2/4 anonim válasza:
Lehet főfékhenger-meghibásodás, de akkor fogyna a fékolaj és jelezne a műszerfalon. Én így még eljutottam a szerelőig, lassan, kezem a kéziféken és elakadásjelzővel, de ezt senkinek nem ajánlom. A szerelő mondta, hogy amint bevitte az autót a műhelybe, beesett a fékpedál...
3/4 anonim válasza:
Főfékhengerre tippelek én is. De akármi is legyen, egy a fontos: szerelőhöz és addig egy métert se vele!!! Vigyázz mások és saját épségedre, inkább gyalogolj, minthogy baleset történjen.
4/4 anonim válasza:
Ha van abs a kocsiban, akkor az abs kocka meghibásodása is tud ilyen tünetet produkálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!