Mennyibe kerül elindulni egy drift vagy bármilyen amatőr autóversenyen, ha nincs hozzá autóm? Hogyan fogjak neki?
Nincs versenyautóm, de olvastam több oldalon is, hogy lehet bérelni, amivel engednek indulni 200-350 ezer ft körül/nap.
Ezen felül miket kell még fizetni?
Illetve amatőrként melyik versenyen van ertelme elindulni?
Nagyon érdekel ez a sport, viszont még csak egyetemista vagyok, később ezt a hobbit szeretném választani magamnak, saját autóval.
Hogyan érdemes elkezdeni?
Jelenleg befizettem egy driftiskolába, első lépésnek szerintem tökéletes.
Ezután?
Az egyetemet nem szándékozom ott hagyni, de köszönöm a tanácsot. Fogorvosnak készülök.
Vezetek már 6 éve, erős hátsókerekes autóm van, magam szervízelem (kivéve az elektronikát, Motor alkatrészeket)
Lenne pénzem autóra, de nem tudom hol tárolni, és nagyon kevés az időm jelenleg, évi 1 ilyen versenyért nem hinném, hogy megéri tartani.
A drift iskola 170 ezer ft, kb 12-15 órányi vezetés.
Ha magam kéne tankoljam és cserélnem a gumikat sem lenne sokkal olcsóbb, és profitól kapom a tanácsokat is, amit magamon nem biztos, hogy észre veszek.
Szóval, aki tud, válaszolna a kérdésemre is?!
Köszi ✌🏼
+1 megjegyzés.
Számomra egy ilyen autó ott kezdődik, hogy profi csövezés, és 300le körüli teljesítmény hátsó keréken, hidraulikus kézifék, plusz egyéb változtatások. Szerintem 2-3 millió az alja, amit meg tudnék engedni magamnak, de nem tudom tárolni, illetve nem is tudnám hol használni, illetve a pályához szállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!