Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket vegyem első motornak?...

Melyiket vegyem első motornak? KTM duke 125 Yamaha mt 125 Yamaha wr125x

Figyelt kérdés
A 11 kW kategóriában keresek nekem való motort,175 magas kb és kb 85 kg vagyok első motorom lesz azelőtt nem mentem semmi mással, nem tudom hogy a menet teljesítményben a három típusnak van-e és ha igen akkor milyen a különbség, pl az utazó sebesség,vagy hasonló méretű embernek melyik mennyire volt kényelmes, kezelhető stb.?

2020. máj. 21. 21:01
 1/5 Akossssssss válasza:
Szerintem KTM
2020. máj. 21. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Honda CBF 125. Ez a legjobb szerintem, vagy vegyél robogót, PCX pl. nagyon jó.
2020. máj. 21. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:

én yamaha wr-re szavazok, nekem jobban tetszenek a supermoto-k

egyik sem rosszabb mint a cbf vagy ybr, sőt szerintem még jobbak is de persze ez látszik az árban

2020. máj. 22. 00:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, mit vettél? Bevalt? 🤔
2021. jan. 31. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem vettemde ha vettem volna akkor ktm, tavaj megakartam csinálni a B125-öt aztán nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztem és közben átgondoltan az egészet úgyhogy és kidobott pénz lenne ezért egyből A kategóriát csinálok abba bármi belefér a későbbiekben. Így most 400 assal szeretnék kézben mert az A1 és az A között már vannak vezetéstechnikai különbségek és így nem érdemes 125tel kezdeni. De a motor amit kinéztem 390 Duke vagy z 400 kawa. Remélem idén összejön végre. :)
2021. febr. 1. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!