Mit gondoltok a citroen c4 picasso ról?
Figyelt kérdés
Nem a legujjab hanem az elötti. Szerintetek jó autó?
Tetszik nektek a kormánya?
2020. máj. 21. 16:34
1/9 anonim válasza:
Mindkét kérdésre egy nagy NEM a válaszom. Nekem Pözso van, de minél előbb szeretnék már túladni rajta, ismerve a francia autók
2/9 anonim válasza:
elég xar ertektartasat, ez minél előbb indokolt lesz. Visszatérve a C4 Picasso-ra, a Citroenek sohasem a minőségükrol és megbízhatóságukrol voltak híresek. Fejüket fogó szervizesekrol, bosszankodo tulajokrol annál inkább...
3/9 anonim válasza:
Egy autó vásárlásánál a kormánykerék tetszetőssége a kiindulási pont?
Nemááááá! ;)
4/9 anonim válasza:
Pedig volt néhány éve amikor ebből adták el a legtöbbet.
5/9 anonim válasza:
Fú, szerintem ronda. Ha oldalról nézed, olyan mint egy félkör. Belülről nekem kicsit nyomasztó az a nagy tér, plusz hogy nincs rendes műszercsoportja.
6/9 anonim válasza:
Nagyon megbízható egyterűnek számít, legalábbis láttam pár éve egy erről szóló ADAC-statisztikát, ahol a top 3-ban volt. Nekünk egy ilyen van a rokonságban, semmi baja, és nagyon praktikus, kényelmes.
Budapesten pár éve sok ilyen taxi futott.
7/9 QQRIQ20 válasza:
Kényelmes ülések, szinte a legolcsóbb egyterűek. Viszont elektronikai hibái vannak.
8/9 anonim válasza:
Ismerősök taxizik vele.
-350.000+ km 😎
-nem volt komoly baja sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!