Ki fog megvenni egy 15 - 20 milliós autót úgy hogy maximum 180-at mehet csak vele?
Félre ne értsük egymást, közútra bőven elegendő de például ha valakinek kedve támad akkor miért ne mehetne ki a verseny pályára meghajtani a Volvo-ját? Vagy a Német pályán miért ne mehetne 200-at teljesen legálisan?
"Legalábbis én még nem láttam Volvot 200-al az M7-es belső sávjában :)"
Pedig én már mentem annyival Volvoval az M7-esen a belső sávban :D
===
Szerintem ezt a tiltált szoftvermódosítással ki lehet majd iktatni és valszeg a Polestar modellekben nem is lesz. A hétköznapi életben tényleg tökmindegy, hogy 180-at megy a kocsi vagy 260-at..
2020. máj. 21. 18:27
12/21 anonim válasza:
Aki 15-20 milliós autót vesz, ráadásul Volvo-t az nem azt fogja nézni hogy "mennyitmegy" hanem azt, hogy az átlag 130-150 sebesség tartományban is csendesen, kényelmesen haladhasson előre.
2020. máj. 21. 19:16
13/21 anonim válasza:
Ugyanúgy meg fogják venni mint eddig, és megnyugtatlak, németeknél sem 250-nel megy mindenki pályán. Az átlag belső sávos sebesség inkább 160-180 között van, tapasztalatból mondom. Van persze akik gyorsabban mennek, de nem sokan.
2020. máj. 21. 20:34
14/21 anonim válasza:
Akinek eddig szempont volt az, hogy 180 fölött akar menni, az eddig sem Volvo-t vett. 10 éve van jogsim, sosem volt ingerem arra, hogy próbálgassam mmennyit megy maximum a kocsim, azt sem tudom, hogy papíron mi a végsebessége. Talán 160 volt a maximum amit mentem a jelenlegivel autópályán, de azt is rövid távon. 180-nál több hova kell? Pár német autópálya szakaszon kívül nincs is lehetőséged ennyivel menni és még ott is soknak számít a 180. Az átlag német sem akar szörnyet halni azért, hogy 2 perccel előbb odaérjen valahová.
2020. máj. 21. 22:08
15/21 anonim válasza:
Volvot nem vennék, de remélem nem lesz ilyen a BMW-nél én városba megyek annyival amire a Volvo lekorlátozná.
2020. máj. 21. 23:37
16/21 anonim válasza:
Akinek felmerül a pályázás az általában nem ilyen autókkal fog repeszteni, no meg a vásárlói réteg sem a tipikus vezetni tudó ember, aki autót akar az néz egy TypeR-t vagy bmw-ből valami izmosabbat.
A volvo mindig is az öregek autója marad, a maga rideg "hangulatával".
2020. máj. 21. 23:59
17/21 anonim válasza:
Akkor nagyon öreg vagyok, 27 évesen egy 2 éves S60-at hajtok. Köszönöm, meg vagyok vele elégedve teljesen.
2020. máj. 22. 00:32
18/21 anonim válasza:
Akinek van annyi pénze és ideje, hogy kimenjen a versenypályára, annak lesz annyi is, hogy igényesen, tuningcéggel átalakíttassa a Volvoját.
2020. máj. 22. 09:20
19/21 anonim válasza:
"Akinek van annyi pénze és ideje, hogy kimenjen a versenypályára, annak lesz annyi is, hogy igényesen, tuningcéggel átalakíttassa a Volvoját."
Hát igen, ezt a szoftveres korlátozást szerintem egy közepesen hozzáértő szervízben is 2 perc alatt iktatják ki.
2020. máj. 22. 11:19
20/21 anonim válasza:
#19 az meglehet, csak ha ezt megteszik egy teljesen új kocsi esetében, elveszti a garanciát. A BMW már évek óta csinálja ezt, hogy ha szoftveresen hozzányúlnak a kocsihoz, az egyből kiderül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!