Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyakorlás jogosítvány után?

Gyakorlás jogosítvány után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jó ideje nem használom a kb 2 éves jogsimat, nagyon ritkán vezettem eddig, és azt is csak kis távolságra.

Most viszont úgy alakult a helyzetem, hogy vezetnem kellene, és ehhez keresnék magántanárt vagy autósiskolát aki ilyennel is foglalkozik.

Találtam pár opciót a neten (vezessjól.hu, jogsiutan.hu stb), de szívesebben hallanék személyes tapasztalatot.

Ha esetleg tudtok egy sulit, vagy akár egy konkrét személyt, aki nektek sokat segített ebben, akkor megköszönöm, ha megírjátok.

#jogsi, jogosítvány után
2020. máj. 20. 08:26
 1/8 A kérdező kommentje:

Kicsit hiányos a kérdés, tehát gyakorolni szeretném a vezetést egy gyakorlott oktatóval, mielőtt egyedül vezetnék.

Pestről lenne szó.

2020. máj. 20. 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb akkor ha beszélsz egy oktatóval és biztos tudbnak órát adni.
2020. máj. 20. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Órát szerintem bármelyik oktató ad, attól függetlenül, hogy gyakorolni szeretnél, vagy vizsgára készülsz. Megkereshetnéd azt az autós iskolát, oktatót is, akinél korábban voltál.
2020. máj. 20. 12:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket, reméltem hogy van valakinek konkrét személlyel vagy sulival kapcsolatos tapasztalata, mert nekem szerintem sok gyakorlás kell, türelmes oktatót keresnék..

Az előzőhöz nem mennék vissza, nem jó szájízzel váltunk el..

2020. máj. 20. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben valami helyileg kényelmes közelségben lévő autós iskolánál érdeklődnék. Elmondanám, hogy türelmes oktatót keresek, stb. Nekik is az az érdekük, hogy elégedett legyél. Ha van opció beiratkozás nélkül csak simán órákat venni, úgy egyszerűbb. Ha nem szimpatikus az oktató, kereshetsz másikat. De hátha lesz valakinek konkrét tapasztalata. Viszont gyorsabb lenne, ha te keresnéd meg az ideálisnak tűnő iskolát, és Facebookon, Google-ben rákeresve olvasnál tapasztalatokat.
2020. máj. 20. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
De b+ mégis milyen tapasztalatokra vársz? Még arra se voltál képes, hogy leírd hogy Kongóban, vagy Zuglóban akarsz-e órákat venni. Pöcsölés helyett vedd fel a telefont és tárcsázz.
2020. máj. 20. 13:25
 7/8 A kérdező kommentje:

6-os, te nem olvastad el az első választ a kérdés alatt..? Egyébként meg olyan tapasztalatra, hogy pl melyik sulit kerüljem mindenképp, vagy melyiknél rendesek az oktatók.

Köszi a választ 5-ös! Igen, beiratkozás nélkül lenne a legjobb

2020. máj. 20. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatom annyi, hogy rákerestem gugliban a gyakorló órákat adó oktatókra, és felhívtam egyet, aki a közelünkben oktatott. Mivel szimpi volt telefonban, így nem is hívtam fel többet, és nála vettem órákat.
2020. máj. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!