Egy 75%-os gumi mennyit érhet?
Elszeretnem adni nem használt autogumijaimat , amik 75%-osak , tökéletes állapotban.
A kerdesem az lenne ha 4db guminak összesen az újkori ára 84 000 Ft volt akkor most mennyiért tudnam eladni?
Kuka mind a kettő, 5 év a határ
Nem mellesleg, ha nem tudod az eredeti profikmélységet, akkor miből számoltad ki a 75%-ot?
A 2012-es már tényleg nem használható. A 2015-öst ha nagyon muszáj, egy-két szezonra fel lehet rakni, ha nincs kirepedezve.
A gumi sajnos nem csak kopik, hanem öregszik is. Ennek tükrében, ha pár ezer forintot kapsz érte, már jól jártál.
#17: mert nem tapad.
én saját káromon tanultam meg, szerencsére csak lelki kár volt nem személyi vagy anyagi :)
Első autóm boldog tulajdonosa ként 12 éves alig használt mély profilú "gyári" abroncsokon gurigáztam (tèlen vettem), pontosabban inkább szankáztam rajtuk. 2x országúton tört ki a hátulja, szerencsére nem jöttek szembe, és meg tudtam fogni.
Mikor vettem egy új szettet rá, aztán még kézifékkel sem bírtam mindig megcsúsztatni a hátulját, akkor megfogadtam hogy soseem fogok elöregedett gumival járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!