Ez a gumi körülbelül hány százalékos lehet? Mennyit ér?
Egy ismerősöm eladna nekem két használt gumit, amik bár nem újak, de jobbak mint ami az autómon van.
Erről a gumiról lenne szó:
Nem sok pénzem van rá, és a környékbeli gumisoknál csak 90%-os meg új gumik vannak, 10 ezres kezdőárral, nehezen találtam ezt használtan.
4 ezer/darab áron adná el, de nem tudom,hogy megéri e.
Ezt a telet kéne relatíve biztonságban kihúzni, a mostani gumik közül az egyik elszakadt, olyan régi volt, szóval ott most nyári pótkerék van, ezért sürget az idő is.
(a két első gumi nem rossz, a hátsók nagyon kuka érettek, szerintem a megmaradt is hamarosan szakadni fog -és akkor pótkerekem se lesz)
Csak szemléltetésként, ez van most fent:
Nem ez volt a kérdés, és direkt leírtam a körülményeket.
De azért köszi,hogy megpróbáltál válaszolni!
Ha nincs pénz banánra, nem kell majmot tartani.
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy olaj volt-e cserélve ebben az évtizedben.
Ez a gumi amit neked 4 ezer per darabos áron akarnak neked eladni egy lyukas garast nem érnek. BALESETVESZÉLYES velük közlekedni, mint ahogy a tengelyenkénti eltérő mintázat is balesetveszélyes.
Ezt a 8 ezer forintot inkább költsd buszbérletre amíg nem tudsz venni normális gumit.
Gondold meg jól, hisz nem csak a te, hanem a családod, és más a közlekedésben résztvevők életét is kockáztatod.
A képen: elöregedett, szanaszét repedezett életveszélyes köpeny látható!!!
(1 Ft-ot sem ér.)
Ne kockáztassad az életedet, sem másokét!
Meg is feledkeztem a képmutató, internethősökről!
Tudom,hogy ez az oldal egyfajta törvényhozó hatalom is egyben, de eleve ott kezdődik a történet,hogy 1,6 mm-ig használható egy gumi.Az életkorára meg nincs előírás, tehát abszolút törvényesen használhatnám.Innentől kezdve miért ítélkezne bárki is?
Itt van mondjuk 2,5 mm.
3 éves a gumiabroncs, talán jobb lenne egy 12 éves, 100%-os?(biztos, mert azon nem látszana a kora -és akkor már tuti jó)
Olajat nem szoktam cserélni, maximum 100 ezer km után.Baj?
A tengelyenkénti eltérő mintázat nem tudom,hogy hogy jön ide, extra okoskodás, vagy nem sikerült megérteni a kérdést?
Inkább fent hagyom a durván 1,6 mm-es,8 éves gumit, az jobb lesz.
A családölő baromságot meg hagyjuk már,iszonyú szánalmas ezzel érvelni, teljesen hatásvadász, felesleges szélsőség.Ha 200-al megyek nem a gumi miatt fognak meghalni,hanem a sebesség miatt.
A sebességemet meg úgy választom meg,hogy megtudjak állni.Ennyi az egész.Ezzel az erővel be kéne tiltani a Swifteket is, mert nem olyan a fékútja mint az új Audinak.
Nem veszekedni szeretnék, de nem igaz,hogy nem lehetett volna egy rendes személyeskedéstől mentes választ adni, hogy figyelj haver, ez a gumi elég szar, nem ajánlom,hogy megvedd, és pont.Nem,kell oda az a rohadt személyeskedés is,hogy olajcsere meg gyilkolás, meg az anyám kínja.
Csak ezért adom ilyen stílusban a válaszom, semmi másért!
Az a gumi egy fillért nem ér. Tényleg nem. A netről is rendelhetsz használt gumit számlával. Most ezt 1 perc alatt találtam és nem reklámnak szántam csak józan ész.
pl 165-ös 4.490 5 mm-es. Szállítás 3.000 vagyis 12.000 alatt megvagy. Ha van 8 ezred akkor 4 -et csak hozzá tudsz már dobni valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!