Milyen autót vennétek a kezdő jogosítványos 18 éves fiatoknak?
Elsőre szerezte meg a forgalmiját.
Valami maximum 5 milliós verdát szeretnénk neki venni, ami biztonságos, kényelmes és keveset fogyaszt.
Az én a fiamnak 300e ft-ért vettem egy szép állapotú de régi Hondát. Előtte sokat néztük az autókat, mi tetszik neki, milyen az ízlése, mire használná. Fontos ezeket tisztázni, mert később már nem leli benne örömét.
Fontos volt azt is tisztázni, h az autót neki kell üzemben tartani, tankolni, javítani, műszakiztatni, ha esetleg nagyobb kiadás adódik, akkor azt kifizetem. Így ugyanis megbecsüli az autót. Munkatársam is 4 millás autót vett a fiának és most panaszkodik, h nem győzi a szervízt fizetni. Igen, mert a fiacskája tapasztalatlanságából vagy meghúzza az autót, vagy töbkretesz vmit rajta, nem tiszteli az autót.
megtehetném én is, hogy 4 millióért adok a fiamnak autót, de azt ő nem tudja fenntartani. tanulja meg, mivel jár autó tulajdonosnak lenni.
Először vennék 200-300.000-ért egy használt autót gyakorlónak.
Aztán 2-3 év múlva, amikor már gyakorlott, jöhetne egy max. 5 millás verda.
Kezdő autónak nem vennék 5 milliósat, még ha megtehetném se.
Nincs meg a rutin, gyakoroljon egy olcsóbbal szerintem. Nagyon maximum 1 millió lenne a felső határ, de inkább alatta.
Mivel elsőre átment a vizsgákon, akkor nagyon ügyes és okos gyerek.
Akkor egy új X 6-ost kell neki venni, azzal tud vagánykodni meg csajozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!