50 ccm 2 T motorhóz milyen keverék kell?
Figyelt kérdés
Van egy Derby Hunter és egy Ride Paradise robogom.Variator hajtású.Szeretném én keverni neki a benzint de nem tudom hányasra kellene kevernem? 1: 50-esre gondoltam de nem vagyok biztos abban,hogy elég lenne neki az olaj.Úgy gondoltam,inkább rá kérdezek nálatok mielött még valami blödséget tennék mert az anyagilag biztos fájna.#vbzujoéjig #ggr656thhjjg #v bhh5 5hghuio 6b 68uhbgh
2020. máj. 18. 14:16
A kérdező szavazást indított:
mi a kérdés
agyament lett az oldal
még vacakabb
elviselhetetlen
kihagyom végleg ezt a rémálom agyament oldalt
kell a viharnak csak nem nekem
ez egy nagyon nagy ló izé lett
2 szavazat
1/6 D. Brasco válasza:
A gepkonyvben vagy a neten biztosan talalsz eloirast amit a gyár megad keveréknek
2/6 A kérdező kommentje:
Gépkönyv,szupi lenne de nincs.Itt vagyok a neten mint láthatod és próbálok okostól butának tűnöt kérdezni.Miért?Mert nem tudom saját kutfőből a választ.De köszönöm reagálásod!
2020. máj. 18. 14:27
3/6 anonim válasza:
Ennek a szavazás valaminek mi értelme van?
mi a kérdés , agyament oldal lett.
4/6 anonim válasza:
1:40be keverd neki, full szintetikus olajjal
5/6 A kérdező kommentje:
3/4 Ennek a szavazásnak az az értelme hogy nincs értelme,ezért is írtam be marhaságokat.Elkutyulták az oldalt rendesen.Igen,agyament oldal lett,ezért is hagyom el,a régi formátum tetszett de ez egy kavalkád és érthetetlen.
2020. máj. 18. 20:50
6/6 anonim válasza:
Nem kötelező szavazást kiírni, ha nem tudod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!