Mi a véleményetek a szélvédő javító folyadékról?
Figyelt kérdés
Használt már valaki ilyesmit? Valóban eltűnteti a kavics okozta szélvédő sérüléseket? Én prizmán szeretném kipróbálni.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=7xtLSsxoNRo
#szélvédőjavítás #szélvédő javító folyadék
2020. máj. 16. 20:22
1/2 anonim válasza:
Igen, eltünteti.
Esetleg ha a repedés nagyon szűk akkor nem tud behatolni a repedésbe.
A repedés azért látszik mert megjeleni egy levegő üveg határfalület ami a fény (némi) reflexióját okozza. Ha a repedést kitöltöd olyan anyaggal aminek az optikai törésmutatója megegyezik az üveggel akkor a repedés úgymond eltünik. Persze a kitöltő anyag nem olyan kemény mint az üveg de ez általában nem okoz gondot. Ha speckó üveged van akkor viszony annak a törésmutatója különböző lehet és ekkor nem vagy nemannyira fog működnia dolog.
Érdemes kipróbálni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, vettem is ibéjen, bár tapasztalat hiányában nem tudom épp jóra böktem-e rá. A prizmán egyénként megpattanás van, ezért lett fénytörése, de úgy néztem az is jó lehet a kipattant üveg pótlására. Kíváncsi leszek.
2020. máj. 19. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!