Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lakótelepre melyik autót...

Lakótelepre melyik autót válasszam?

Figyelt kérdés

2002-2004es évjáratú autókat nézegettem, már egész jó áron lehet ezeket kapni.

Amik tetszenek: audi a8 (de a6 minimum), bmw 7, mercedes s.

Ezek közül melyiket ajánljátok, illetve milyen motorral? Évi 5-10 ezret megyek, erre már érdemes a dízel, + olcsóbb is.

2020. máj. 16. 08:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%

Az való neked.

Ha lenne 2 milliód meg egy kis agyad akkor nem a6-on gondolkoznál hanem hogy hogyan szabadulj a lakótelepi élettől

2020. máj. 16. 08:48
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
Lakótelepre ilyen kocsik nem valók, mert ha megrongálják vagy feltörik, bizony komoly összeg lesz a javítás.
2020. máj. 16. 08:50
 13/28 A kérdező kommentje:
Mi baj van a lakóteleppel? Itt 30-40 millió egy lakás
2020. máj. 16. 08:53
 14/28 anonim ***** válasza:
19%
Ja, hogy akkor valami mostanában épült luxuslakótelepről van szó?
2020. máj. 16. 08:54
 15/28 A kérdező kommentje:
Bp. Itt ennyiért mennek jobb helyeken a panelek
2020. máj. 16. 08:58
 16/28 anonim ***** válasza:
76%

Én meg Donald Trump vagyok, és én is gyakorin fogom megkérdezni mi legyen a következő elnöki kocsi.

Tudod még hihető lenne talán a kérdés ha a lakotelepet nem hangsulyozod ki, így erősen trollszagú.

2020. máj. 16. 09:00
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Tegyél amit szeretnél, ha úgysem győznek meg a válaszok.
2020. máj. 16. 09:04
 18/28 anonim válasza:
63%
De ezt miért hangsúlyozod, hogy lakótelepre?😂
2020. máj. 16. 09:13
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

Mért érdekes az autóválasztás szempontjából, hogy lakótelepen lakik valaki vagy egy budai rózsadombi villában? Olyat vegyél ami tetszik, van rá keret és fenn is tudod tartani! Függetlenül attól, hogy milyen lakásban laksz.

30-40 millió sajnos ma már nem valami hű de drága lakás. Budapesten jobb környéken egy jó állapotú nagyobbacska panel sajnos ennyibe kerül. De valami külvárosi lepukkant telepen egy 40 nm körüli kis lakást se nagyon kapsz meg 20 millió alatt.

2020. máj. 16. 09:36
 20/28 anonim ***** válasza:
83%

Lakótelepre szabad ėg alá ėn nem vennėk ilyen autókat. Jól hangzik hogy hogy Audi -bmw -Mercėdesz ,de ezek Állandó karbatartást igėnyelnek. Pláne ha korosak..

(Amihez jó ha van egy garázsod teli szerszámmal ės ápolószerekkel)

Más különben az autód árának 2xesėt kifizeted 5 ėven belül a az autószerelőknek vissza.

Nekem rengeteg autóm volt keresztapám pedig sokáig autónepperkėnt kereste a betevőt. Kb ilyen autókkal mint amiket itt írsz. "Láttam ezt azt pályafutása soran.

Mindegyik márkánál találni fogsz jó állapotút ės szėthullott roncsokat. De NEM mindegy melyiket választod!

Amúgy nekem voltak rėgebbi japán autóim is azokkal nincs különösebb gond ,(Ameddig míg meg nem sėrül valahol a kaszni ,mert utánna felfalja pár ėv alatt a rozsda.)

Minėl egyszerűbb motorút vegyėl ,minėl nagyobb ccm el. Azok nincsennek vagy kevesbė vannak szėtpörgetve. Ha városba akarod használni akkor mindenfėlekėppen csak benzinest. (Lehet többet eszik de megbizhatóbb ės nem fogsz emissziós problėmákba ütközni vele se műszakin se szúrópróbaszerűen ės nem fognak kitiltani vele a városból a közeljövőben. Tudjuk hogy hogy állnak a károsanyag kibocsájtással manapság!

Ės a helyedbe valami nem túl nagy alapterületű autót választanėk (2 ajtóst vagy ilyesmi) ,a nagyvárosi parkolási gondok miatt.. "Remėlem tudtam segíteni.

2020. máj. 16. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!