Dilemmába kerültem. Két autó a befutó de nem tudok dönteni. Melyik lenne a jobb választás?
2. Generációs faceliftes toyota avensis 1.8 benzin kombiba
vagy
2. Generációs mazda 6 facelift 2.2 dízel 180 lóerős csúcsváltozat kombiba
Japán kombi mindkettő és szerintem borítékolható a megbízhatóság. A toyota benzinesbe az igazi szerintem. A mazda meg jóval erősebb,sportosabb karakterű, intenzívebb vezetési élményt nyújt. Mindkettő nagyon tetszik és biztos vagyok benne hogy bármelyik lesz, jó választás lesz. Talán a toyotának a beltere tartósabb,finomabb a mazdáé viszont szebb. Nem tudok dönteni.
Erre pont a dízel való.
De a rohadásos problémák miatt megnézném melyik a jó dízel a Toyotához, ha csak a keleti vonal játszik
A Mazda szeret rohadni és elég költséges buktatója lehet a DPF.
A rozsdát át tudod nézetni, alvázvédőt bele tudsz kalkulálni, DPF-re tehetsz félre. Nekem is tetszik, vezetni is elég jó, de én most kerestem kombit és ezt határozottan elvetettem.
A Toyota jó kis autó, utána kell nézni hogy pontosan melyik motor milyen évjáratban hajlamos a magas olajfogyasztásra.
Volt probléma a dugón lévő olajvisszavezető lyukkal is, illetve az olajminőségre is kényes, de összességében jó autó.
Megnéztem néhányat, majdnem meg is vettem egyet, majd jött egy sugallat és mást vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!