Ford Focus Mk1, vagy Opel Astra G a jobb választás 500 000 forint körül? Kérlek a gyűjtsél méget mellőzzük, majd ha lesz tíz millám, akkor annyiért veszek.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 16:47
2/7 A kérdező kommentje:
Piros
2020. ápr. 23. 16:52
3/7 anonim válasza:
Ha nem durván rozsdás a Focus, akkor azt választanám. Az ok teljesen szubjektív: sokkal jobban tetszik külsőre és belsőre is.
4/7 anonim válasza:
Ha a Focus nem rohadt még szét akkor én is azt választanám, vagy ha már Astra akkor szigorúan a faék egyszerűségű 1,6 8v benzinmotorral. ( Ha jól tudom akkor X16SZR )
5/7 anonim válasza:
Pedig az #1-esnek van igaza - ilyen korú autónál már csak az számít, hogyan használták, és mennyire strapálták le, semmi más. Bármelyiknél befigyelhet bármilyen probléma.
Költsd rá azt a 20e ft-ot hogy alaposan átnézzék, kompresszió mérés se maradjon ki, aztán vedd meg amelyiknél kevesebbe áll meg a "még ezt feltétlenül meg kell csinálni" lista.
6/7 anonim válasza:
Ha dízel akkor az astra, de csak akkor ha 1.7-es isuzu. Ha benzinesek, akkor ahogy fentebb is írták, amelyik jobb állapotban van.
De amúgy én a kéket venném
7/7 anonim válasza:
Állapotfüggő, de ennyiért már lehet szép Focusokat venni, én azt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!