Milyen autót lenne megfelelő család számára?
Családi autót keresnék, sedan vagy kombi kivitelben, esetleg nagyobb ferdehátú. Főként benzines érdekelne abból is 1.4t-1.6 vagy e felett.
A keret az autóra 2 millió forint.
Mazda 6 2.gen kombi.
Opel Astra H (1.7 Isuzu) más nem!
Toyota avensis D4D
Ford focus 2gen kombi 1.8 tdci
Audi C6 a6. (2 milláért nehéz vetel) de k*va jó autó.
Esetleg még wolksvagen Passat b5.5 1.8t
Ha igazi családi autót akarsz , akkor egy egyterű a legjobb erre.
5 ember kényelmesen elfér és baromi nagy a csomagtartója.
Az egyterűek nem tetszenek, hiába tud praktikus lenni.
Olyan autót keresnénk, amelyben a 190 centim mögött ülők is kényelmesen tudnak utazni.
Illetve még ami kritérium, hogy emellett minél fiatalabb legyen az autó, viszont szerintem ez releváns is.
2 millióból nem kapsz fiatalt is és nagyot is. Vagy több pénz kell, vagy az igényekből kell picit leadni.
De egyábként igen, Astra/Fous esetleg Octavia kombi lehet a befutó, de ennyiből felejtsd el a turbós motorkat, ha jót akarsz magadnak.
“2 millióból nem kapsz fiatalt is és nagyot is. “
Na már megint az idétlenkedés, hogy ennyiből nem kap ezt meg azt. Ha 5 milliót írt volna akkor valamelyik barom arra nyögi be, hogy nem kap ennyiért.
Tessék, azért beállítottam használtautón 2013-2018 közt, mert a fiatal az relatív, nekem 2010 utáni az fiatal, valakinek már nem, de a 2013 sztem még teljesen vállalható. Ott meg már van 1,6 Ford Focus kombi, 1,6 Opel Astra J kombi, meg Skoda Octavia 1,4 tsi kombi.
Tényleg nincs ennyiért......
Ok, évjáratban fiatalok, de nézd meg a saját találataidat: ha nem játszik a 84 lovas Dacia (ami megpakolva klímával már kb. visszagurul az érdi emelkedőn), akkor maraadnak a 200e+ km-t futottak. És ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy egy modern (2010 utáni) autónál 200 ezer felett nem kezdenek előjönni a kisebb-nagyobb (olcsóbb-drágább) hibák.
Sajnos a mai autóknál ekkora futásteljesítmény már a tervezett élettaram felett van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!