A BMW-nél hogy hívják az összkerékmeghajtásos autókat?
Figyelt kérdés
pl audinál quattro, és a BMW-nél? főleg 3, 5-ös széria.2010. júl. 29. 12:33
11/18 anonim válasza:
"hogy tudtál írni, olvasni!!!"
Ez ahogy nézem egy igen gyengére sikerült beszólás lenne, csak nem értem mivel érdemeltem ki?
12/18 A kérdező kommentje:
amugy is ha már megvan a válasz, nemtom minek kell kötözködni... ha valaki elír valamit vagy valaki nem ért valamit...
2010. júl. 29. 13:59
13/18 A kérdező kommentje:
meg mi az hogy miért lenne új technológia?????? most is gőzhajtású autókkal járunk vagy mi??? jövőben is benzinnel fognak menni az autók? nem nemtom miért nem lehetne új technológia?...
2010. júl. 29. 14:03
14/18 anonim válasza:
Az autót még mindig autónak nevezik, nem? Amúgy meg megkérdeztem, hogy miért hívnák másképp például a 7ernél? Az audinál a quattrot hívják másképp 25 éve? Vagy mióta van. És az A8-ban ugyanúgy quattro, mint az A3-ban.
15/18 A kérdező kommentje:
nem érted.... az audi meg a bmw teljesen más, és ha az audi nem feljeszti az összkerékmeghajtását, attól még a bmw fejlesztheti... annyi hülye van ezen az oldalon, dem miért, miért?? :S
2010. júl. 29. 14:10
16/18 anonim válasza:
Úristen, hogyne fejlesztené? És te mondod, hogy sok a hülye ezen az oldalon? Véletlenül nem vennéd magad észre.
18/18 A kérdező kommentje:
na jó hadjuk, mert te ezt nem érted...
2010. júl. 30. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!