A BMW-nél hogy hívják az összkerékmeghajtásos autókat?
Figyelt kérdés
pl audinál quattro, és a BMW-nél? főleg 3, 5-ös széria.2010. júl. 29. 12:33
1/18 Deus88 válasza:
Simmán 4x4 es de nem értem mire gondolsz .
2/18 anonim válasza:
A neve után vagy írva egy 'x' betű.
Pl:
335i sima hátsókerekes, 335ix négykerekes
530d sima hátsókerekes 530xd négykerekes
3/18 anonim válasza:
Arra gondol h audiknál az összkerekesek a qattrok, a mercinál mondjuk a CL 500. érted?:)
4/18 A kérdező kommentje:
köszi! kimentewm ebédelni 10percre, és 3 válasz, én 0-ra gondoltam :D
2010. júl. 29. 12:48
5/18 anonim válasza:
xDrive, és az autóik jelölésében pedig egy x-et raknak a számok után. Például 330xd, vagy 335xi.
6/18 anonim válasza:
És mindenhol ugyanúgy hívják. Miért hívnák másképp mondjuk a 7ernél?
7/18 A kérdező kommentje:
nemtom ,nemtudtam hogy van e új technológia ezér máshogy, amugy te se úgy születtél, hogy tudtál írni, olvasni!!!
2010. júl. 29. 13:33
8/18 anonim válasza:
"nemtom ,nemtudtam hogy van e új technológia ezér máshogy, amugy te se úgy születtél, hogy tudtál írni, olvasni!!!"
Mi van?
9/18 A kérdező kommentje:
te se úgy születtél hogy lenne 1 kicsi szövegértésed is ....
2010. júl. 29. 13:56
10/18 anonim válasza:
Még a van-e új technológiának akár értelme is van, bár minek neveznék át az összkerékhajtásukat? A többi viszont teljesen értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!