Milyen appal homályosítjátok el a rendszámot?
Figyelt kérdés
Nekem a telefonon az alap blur nagyon gagyira csinálja meg2020. máj. 10. 11:44
2/5 anonim válasza:
Én fehér színnel szoktam kihúzni, mintha hibajavíró lenne, vagy ha instagramra megy a kép, akkor a rendszámra rakom a helymegjelölést vagy valami matricát.
3/5 anonim válasza:
Gondolom facebookra vagy valami hasonló közösségi oldalra akar menni a kép azt nem akarja h a nevével összeköthető legyen a rsz - ebben az esetben éppen érthető az elhomályosítás. Ha hirdetésbe megy akkor valóban nem célszerű kitakarni.
Telefonra le lehet tölteni képszerkesztőt azon sokféle funkció van.
4/5 anonim válasza:
Ha nem akarom publikusan kirakni, akkor én azt csinálom, hogy Paintben kinagyítom, kivágok a rendszám fehér részéből egy olyan négyzetet, ahol nincs betű, szám és azzal szépen aprólékosan letakarom. Így olyan, mintha egy "nyers" rendszámom lenne. Kicsit időigényes, 2-3 percet is el szoktam vele szórakozni, de szerintem nem rontja annyira a kép összhatását, mint egy oda nem illő feltűnő firkálás, vagy takaró funkciót ellátó smiley. De láttam már pl hirdetésben olyat, hogy odadobnak a rendszámra egy darab kartonpapírt, újságpapírt, vagy rongyot fotózás előtt. A célnak végül is megfelel, de elég igénytelen fapados megoldás.
5/5 anonim válasza:
Valójában semmi terhelőt nem lehet megtudni az autóról és a tulajdonosáról rendszám alapján, szóval igazából felesleges a kitakarás.
Egyébként én paint-ben szoktam simán kiszínezni a rendszámtáblát és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!