Ti miert takarjatok le a rendszamot amikor hirdetitek az
autotokat? Milyen okkal?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 19:10
1/6 anonim válasza:
Én nem takarom le, mert nem hirdetek autót. Azért szokták letakarni, hogy otthon ne lehessen utánanézni (pl. ügyfélkapus lekérdezés), ne hogy valami rossz derüljön ki róla. (De a legjobb, mikor nem csak le van takarva a rendszám, hanem le is van véve róla, és hiába kéri el a leendő vásárló személyesen a neppertől a rendszámot, van hogy még ekkor sem árulják el.) Amíg nem volt ilyen lekérdezésdi, addig a fele ennyi letakart rendszámú autóhirdetés sem volt.
2020. febr. 4. 19:18
2/6 anonim válasza:
Mert kiderülne hamar hogy vissza van tekerve, vagy valami nincs rendben a papírjaival. Nemrég elmentem megnézni egy ilyen autót. Ott helyben kérdeztem le a rendszámot úgy hogy a tulaj nem tudott róla. Nos... Kiderült hogy körözik az autót. Odébb mentem hogy "felhívom a feleségem és megbeszélem vele". 10p múlva megis érkezett villogóval 😄
2020. febr. 4. 19:31
3/6 anonim válasza:
Kisebb százalékban tudatlanság + félelem: azt hiszik, hogy rendszámról kideríthető a cím is, és mivel a hirdetésben nem szerepel riasztó/immobilizer, félnek hogy ellopják.
Nagyobb százalékban valami simlisség. Ha telefonon sem adja meg a rendszámot, felejtsd el.
2020. febr. 4. 19:37
4/6 anonim válasza:
Eddig nyilvánosan nem kellett hirdetnem autót, mert eddig az összes eladó autóm ismeretségi körben talált új gazdát, külön hirdetés nélkül.
Ha mégis hirdetném, nem látom értelmét a kitakarásnak. Sőt, még akár a vázszámot is megadnám, ha valaki nagyon utána akarna nézni.
2020. febr. 4. 19:41
5/6 D. Brasco válasza:
Azert szoktak kitakarni mert:
-kiderülne valami simlisség az autóval kapcsolatban
-sokan tevesen azt hiszik hogy a rendszam alapjan bármi kiderithető az auto tulajdonosarol (név cím stb stb)
-sokan azt sem tudjak mi ertelme van,csak lattak hogy jóskapista is kitakarta akkor en is kitakarom az a biztos......
2020. febr. 4. 20:17
6/6 anonim válasza:
Én azért szoktam mert visszatekert órás össze vissza festett romokat árulok drágán, persze fiktív cégre, eladom a kocsit, mire kiderűl, hogy még alufelni csavarját is pillanat ragasztóval helyettesítettem, meg a festést temperával csináltam addig valahogy megszünik a cég. De ez egy ilyen dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!