Bemehetek rendszám nélkül rendszámtábla tartót venni a városba?
Figyelt kérdés
Egy bukkanónál letört a motorról a rendszámtartó. Meg van, betettem a táskámba. Nem akarom feldrótozni, vagy szigszalaggal odakókányolni, hanem veszek egy új tartót. Kérdés, hogy megbüntet e a rendőt ha így furikázok. Nálam lesz, csak a táskában, így meg nem látszik, ugyebár. Köszi.2020. máj. 9. 23:25
1/5 anonim válasza:
Természetesen megbüntethet.
Inkább drótozd oda arra a pár napra.
2/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi
2020. máj. 10. 05:47
3/5 anonim válasza:
Nem lehet úgy közlekedni.
4/5 anonim válasza:
Én nem értem ezeket a kérdéseket.
Kérdező! Mondd, te ismered a kreszt? Van jogosítványod?
Őszintén úgy emlékszel, hogy az áll a kreszben, hogy ha az embernek nincs kedve feldrótozni a rendszámtáblát, akkor a táskájában is elég ha nála van?
Mert ha nem, ha te is tudod - márpedig biztos vagyok benne, hogy tudod -, hogy a forgalomban részt vevő járművön fel kell lennie szerelve a rendszámnak... Akkor mire fel a kérdés?
Csak tetteted magad, hogy ennyire nem vagy képben, vagy tényleg ennyire fogalmatlan vagy?
5/5 SándorÚr válasza:
itt az ideje megcsinálni a jogosítványt. Ha jártál volna autósiskolába akkor erre a kérdésre te is tudnád a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!