Mazda 6 check engine es menetstabilizator lampa mit jelezhet?
2006 os mazda 6 sport gt 143hp, check engine es menetstabilizator vilagit de néha eltunik.
Reggel vagy hidegen feheren fustol, de ha meleg a motor mar nem csinalja.
Porlasztok fellettek ujitva.
Alapjarat ingadozas neha van.
Tapasztalatok?
#12. Semmilyen folyadék nem fogy belőle. A porlasztót bemérték és az értekekhez képest jóval jobbak lettek. De nyílvan egy 14 éves autonal nemlesz olyan mint az új.
Most járt megint egy szerelőnél, és a turbó csöveket nézik majd át mert lehet hogy kifúj.
Nekem engine hibát nem, csak menetstabilizátor hibát jelzett ki a Mazda6, majd azt vettem észre, hogy a klíma meleg levegőt fúj, pár km múlva leállt az autó az autópálya közepén, éppen csak ki tudtam húzódni a leállósávba. Füstölt a motortér és tömény égett szaga volt mindennek. Kiderült, hogy elfolyt a hűtőfolyadék, odalettek a hengerek, a motortér úgy nézett ki mint egy elsüllyedt hajó belseje. Nem az én autóm volt, kölcsön kaptam aznapra. Autómentőt kellett hívni, és szakszervízben csinálták meg, több százezer forint volt a vége.
37N
Fehér füstnek jó eséllyel az az oka, hogy víz van a kipufogórendszerben, ez előfordulhat ha sokat mész, nagyon rövid utakra, főleg reggelente. Azért nem szerencsés, mert ez így korrodálja a kipufogórendszert, bár mondjuk túl sok mindent itt nem kell javítani ha szét is kapja.
Hengerfej-tömítés lenne a másik lehetőség (rosszabb esetben maga a hengerfej vagy a blokk), de elmondásod szerint nem zabálja a vizet. Ha van rajta külön légtelenítő, én megnézném hogy levegősödik-e, mert az is utalhat hengerfej-tömítésre (vagy hengerfejre, stb.)
#14 a klima hideg es szerencsere nem tortent ilyen méretű kár
#15 vegyesen van hasznalva a kocsi,napi 30km-300km ig.
Víz nem fogy szerencsére, de a légteleítőre ránézünk akkor hátha,
Utánna pedig a hengerfej tömítést.
Próbaljuk sorba venni a dolgokat és orvosolni.
Pár napon belül pedig atlesz nezetve a vakuum rendszer es az osszes cső pl a turbónak.
Ez egy segitokesz valasz
Sokra mentunk vele
Egyebkent de
Szereles alatt all, nem majus ota de halad.
-2 tomegu lesz cseres
Csak az nem keves ido es penz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!