Neki mentem egy autonak. Mit csinaljak?
Neki mentem egy parkolo autonak kicsit, nem tort meg lehet csak a kocsim festeke maradt rajta , bepánikolt es inkabb arebb mentem ellaltam egy olyan helyre ahol nincsenek autok,visszamentem a kocsihoz eszrevettem hogy nincs toll, igy hat visszamentem a kocsimhoz tollert hogy rairjam a szamomat de mire vissza ertem elment a kocsi tulaja.
Mit tegyek? Rosszul erzem magam.
Nyugodj meg!
De gondolkozz el rajta, hogy neked kell-e vezetned egyáltalán. Ha egy ilyen kis koccanás után is ilyen lelki helyzetbe kerültél, mi lenne, ha tényleg lett volna anyagi kár, vagy személyi sérülés, vagy mégnagyobb baj?! Akkor mit tettél volna?!!!
Azert lettem ideges mert meg soha nem huztam meg autot nem volt nalam telefon es nem tudom mit csinaljak ilyenkor, penz sem volt nalam annyi ugyhogy csak a cetlis dolog maradt de hat nem jott ossze.
A kocsi ceges igy betet lapot se tudtam volna megirni a telefonom nelkul ugyhogy ez most kimondottan panikolos helyzet volt.
Hat igen ez a problemam. Mert egyaltalan nem akartam meglogni!
Biztos hogy eszre veszi , abba remenykedek hogy automosoba lejon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!