Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Barátommal 1 BMW 116i vennénk...

Barátommal 1 BMW 116i vennénk de nem értünk hozzá,2009 1995cm 122LE, rokonságban van ezért tudjuk hogy vigyáztak rá (nem taposták 100. 000 alatti km, vezetett szervízkönyv, garázsban van stb) szerintetek érdemes megvenni +nem is adnák drágán?

Figyelt kérdés

2020. máj. 7. 07:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a normális. Van akinek csak a Totyota vagy a Bjuzuki mert azt tartják a legmegbízhatóbbnak. Van olyan akinek az 1.9 tádé szmókendsárm mert alapjáraton öt köbméter kieregetett korommal mindenkit lenyom vele. Valakinek a négykarikás fAbUDI. Ki mibe van belebjuzulva. Parttalan vita mert mindenki a saját kedvencét akarja ráerőltetni másokra.
2020. máj. 8. 00:21
 12/24 anonim ***** válasza:

Én nem akarom rábeszélni őket a saját kattanásomra, úgyis azt vesz amit akar, csak leírtam hogy betegágy, mind, és drága is.

Jobb nekem is, ha nem olyat vesz mint én. :)

2020. máj. 8. 10:48
 13/24 anonim ***** válasza:

Lehet hogy pont ezzel akarod lebeszélni nehogy olyat vegyen mint a tiéd :D

Mindig lesz egy jobb és megbízhatóbb és gyorsabb autó. Ha tehetném Teslát vennék vagy i3-at vagy E-Golfot. Egyszerűen működnek és gondozásmentesek és gyorsak a villanymotor brutál nyomatéka miatt. Ha úgy vesszük az elektronyos autókhoz képest minden benzines és dízel betegágy és lassú és nem hatékony. Egy használt e-golfra lehet beruházok majd ha nagyobb lesz a választék a használtpiacon a nagyobb akkucsomagos változatokból. A motorhangot pont le...rom mert a csendet szeretem.

2020. máj. 8. 11:27
 14/24 veterán vas ***** válasza:

#13!

Azért várd meg amíg az említett "húdejó" autók elérik azt a kort, azt a km-futást..... ;)

2020. máj. 8. 12:39
 15/24 anonim ***** válasza:
Vannak már 1 millió KM futott Tesla S modellek és már 8 éve megjelentek. Mi mehet tönkre ezekben? Az akksi de nem csak a kapacitásuk nő évről évre hanem a megbízhatóságuk és az élettartamuk is.
2020. máj. 8. 13:04
 16/24 anonim ***** válasza:

#13! akkor te háziasszony vagy, és mosógépet vennél, ezek nem autók. i3? Szó szerint háztartási szemétből van a beltere 6 millóért, és olyan a hangja mint egy aggregátornak ha tőti magát..

Ja,és nagyon nagy buli az is ha füstölni kezdenek ezek, mert akkor jobb ha odébbparkolsz mellőle. szépen tudnak égni ezek az akkupakkok.

Nem beszélve arról hogy magyarországon a villanyautózás a fillérbaxás megfelelője. :)

2020. máj. 8. 15:28
 17/24 anonim ***** válasza:

Ez rossz vicc volt.

[link]

Szinte hangja sincs nemhogy mosógép hangja legyen.

Ritka volt a kigyulladás az eladott példányszámhoz képest. Ezzel az erővel a telefonod is bármikor kigyulladhat és leégetheti a lakásodat.

Ha olcsók lennének akkor lenne fillérbaxás. De ezek a villanyautók drágák.

Lesznek még olcsóbbak is. Később.

2020. máj. 8. 15:39
 18/24 anonim ***** válasza:

A "barátommal autót venni" felvezetésből számomra az sem világos, hogy a kérdező párkapcsolatban él az illetővel, vagy csak haverok akarnak közösen autót venni.

Utóbbi esetben teljesen mindegy, hogy az autó milyen, közösen nem szabad megvenni.

2020. máj. 11. 10:38
 19/24 anonim ***** válasza:

#17! a kigyulladást általában a villanyautókra értettem.

Azért volt pár ami úgy álló helyben füstölni kezdett. Igen képes rá egy telefon is, csinált is bajt már pár embernél, csak a kettő közt van egy kis méretaránybeli differencia.

És rendszeresen hallottam ilyen íhármat aminek pont olyan hangja volt mint a kompresszoromnak.

2020. máj. 11. 10:54
 20/24 anonim ***** válasza:

Kedves okoskodók/érvelők/bizonyítók, és valamennyien, akik a Tesla és az ahhoz hasonló járműveket dicsőítik!

Kíváncsi lennék, közületek kinek van valóban elektromos hajtással rendelkező autója, és ki tud maga mögött már többszázezer kilométert?

Egy valós(!) statisztika megérne egy misét.

Onnan folytathatnánk........

2020. máj. 11. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!