Mit tehetek, ha lehúz a szerelő?
Nem gondolom hogy lehúzásról van szó. Elrontotta hogy nem szólt ez biztos, de ha szar a futóműved akkor nincs értelme beállítani, mert abból csak a probléma van. A féket ha kopáshatáron belül van azt megint csak le kell cserélni. (Ha már hallod ahogy a fém a fémen súrlódik, akkor azzal te már nem fogsz időben megállni)
Ott rontotta el hogy nem szólt a csere előtt.
Én szólni szoktam az ilyen hibákról, általában kérik is a javítást. Ha nem, akkor mindig rávésem a munkalapra hogy a jármű közlekedésre alkalmatlan, az ügyfél nem kéri a javítást. Ha esetleg lesz egy baleset, vagy kiírt egy családot a szarjával, akkor ne rajtam akarják elverni a port. Mert ugye ha baj van, akkor egyből jön a "dehát most volt szervizben" szöveg.
Utolsó: Leírtam, hogy inkább örülne hogy nem egy másik kocsi hátuljában végzi az emberke mert nem tudott megállni az "alighasznált, új" fékekkel (gondolhatod, hogy milyen állapotban voltak ha a szerelő azt mondta hogy balesetveszélyesek :D ) és akkor lepontoz, mert neki a másfél millás gép mellett nincs félrerakva 100ezer magyar forintja egyszerű kopó alkatrész cseréjére (amin simán az élete múlhat bármikor..)
Talán a szerelő felhívhatta volna, hogy "raktam rá fékeket mert hiányzott róla", de attól még elég gáz hogy valaki elviszi a másfél millás gépét a szerelőhöz fék nélkül és megsértődik hogy az cserélt féket.
Na mindegy is, várom a minuszokat :)
Kedves utolsó!
És ezt Te mind látatlanban tudod és állítod!
Ha igazad van, jósként kéne dolgoznod...
Nekem konkrétan 1 ilyen eset volt.
Műszaki elött szükségem lett volna sárvédőcserére és lámpa, lökhárító javításra.
Biztosító 150et fizetett.
Fel is kerestem a mestert, mondta hagyjam ott a kocsit, du.n visszahív és mond egy árat szereléssel festéssel mindennel.
350 et mondott rá és nekiáll, ha lerakok előlegbe kp.t, ami 270 lett volna.
Köszönöm nem, jót beszélgettünk.
Mentem párommal a kocsiért.
Mondtam ne is nyúljon hozzá.
Más megcsinálta, 100 lett a vége, de ez a szerelő felhívott, h küszöböket, díszléceket is rendberakhatja e, így lett végül ennyi.
Kívánom h legközelebb találj egy jó szakit, tényleg meg kell becsülni őket.
Elötte meg kérdezni kell, ez keserű tanulópénz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!