Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feltehertő 14 es et számú...

Feltehertő 14 es et számú felni egy 34 gyári et számú kocsira? Bővebbent lent. Köszönöm.

Figyelt kérdés

Szeretnék alufelnit venni de amit kinéztem az:

Kerék szélessége - 8

Átmérő - 18

Et pedig - 14

és nekem a gyári felnim: kerék szélessége 6,5

Átmérő- 16

ET pedig - 34

(Egy BMW 2007 E90) ről van szó.

Kiszámoltam kalkulátorokkal csak ahhoz se nagyon értek

Ha elforditom a kormányt hozzá e érne valamihez?

Köszönöm a segitséget!

2020. máj. 4. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gyári felni szélesség 406 mm

Gyári felni ET 34 mm

Új felni szélesség 457 mm

Új felni ET 14 mm

Új felni belső szélének helyzete 6 mm-rel beljebb kerül

Új felni külső szélének helyzete 46 mm-rel kijjebb kerül

Majdnem 5 centivel kijjebb kerülne az új felni széle. Nem valószínű hogy ez elfér és jó lesz...

2020. máj. 4. 21:15
 2/4 A kérdező kommentje:
úúúha akkor jobb ha keresek jobban meg egyező ET számú felnit?
2020. máj. 4. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt inkább a 8J szélességgel van a probléma, Úgy kilógna a kerék a sárvédő síkjából mint az állat, mehet a szélesítés 😁.

Keress olyan felnit ami 6,5 7J és ET számban ha 6,5J-s felni akkor ET30-ET34 legyen kb, ha szélesebb akkor kisebb, de ne ET 14. Ha 7es a szélesség akkor szerintem olyan 25-30 közötti ET számmal nem lesz gond. És figyelj naz agyméretre, hogy az mekkora, mert ha az kisebb mint a gyári, akkor fel se megy a felni rendesen, ha nagyobb, akkor meg tehermentesítő gyűrűt vegyél hozzá. Tolómérővel a legegyszerűbb lemérni.

2020. máj. 4. 22:59
 4/4 D. Brasco ***** válasza:
Az E90 a 9x19 et 15-ös felnit is elnyeli körbe,úgy hogy ha még ültetve is van........es hatulra még szinte a nyomtávot is kivanja....szoval ezzel a 8x18-al sem lesz gond
2020. máj. 5. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!