Ha egy autóra gyári méretű felniket akarok tenni arra kell engedély?
Figyelt kérdés
2020. márc. 26. 16:32
3/8 A kérdező kommentje:
És ez lehet alufelni is?
2020. márc. 26. 18:12
4/8 anonim válasza:
Én se értem pontosan a kérdést... Nekem pl külön felnin van a téli és a nyári gumiszett is. Ráadásul mindkettő alu. Az autót újonnan csak egy szett felnivel rendeltem, ami rajta volt. A téli szettet utólag vettem rá. Tőlem senki nem követelt még róla engedélyt. Nem is értem, hogy milyen engedély kellene ahhoz, hogy a saját autómra feltegyem az adott típus saját gyári, de utólag vett alufelnijét...
5/8 anonim válasza:
Nem csakis rozsdás lemezfelnit lehet rárakni, abból is csak olyat amit legalább kétszer megpadkáztál...
Persze hogy lehet, miért ne lehetne? Nem is értem hogy ez miért kérdéses számodra.
6/8 anonim válasza:
Estleg a gyáritól eltérő méretűt szeretnél rárakni csak elírtad volna?
7/8 A kérdező kommentje:
6. igen elnézést nem figyeltem
2020. márc. 26. 20:09
8/8 anonim válasza:
Elméletileg még a gyárival megegyező méretű, de típusidegen felni is engedélyköteles lenne.
Gyakorlatban amíg adott átmérővel szerelték az autót, nem lóg ki a sárvédő alól és a gumi váltóméret, addig kutyát nem fogja érdekelni, hogy milyen felni van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!