Peugeot 306 vagy Opel Astra F?
Figyelt kérdés
Első autónak szánnám szóval fontos lenne, hogy megbízható legyen és lehetőleg minél kevesebbet kelljen rá költenem. Több mint 1 éve van már egyébként jogsim, de nem szeretnék életem végéig faterom járgányával mászkálni.
Előre is köszi a válaszokat.
19/F
2010. júl. 28. 18:49
1/12 anonim válasza:
Szerintem B vectra, de ha csak ezek közül kéne választani a Peugeot-t választanám mert jobban néz ki
2/12 anonim válasza:
F Astra, nekem is az van :D
19/F
4/12 anonim válasza:
én csak a németet választanám. nekem az van.nagyon meg vagyok vele elégedve.
5/12 anonim válasza:
Hát ne a franciát,nincs olyan párosítás amiből azt mondanám hogy a franciát válaszd...
6/12 anonim válasza:
én Peugeot-tos vagyok és sztem sokkal jobbak a opeleknél :)
8/12 anonim válasza:
JAJ, a VW-t ne keverjük bele!! Volt már alsóközépkategóriástól a teherig minden fajta, de mindel csak a baj volt. Dízel-benzin egyaránt. Kajakra mondom mióta nincs VW-m, van spórolt pénzem...
9/12 anonim válasza:
Seat. VW motor van benne és ami bajom van vele az nem a motor hanem hogy valami farok az eltömődött katalizátort úgy cserélte hogy kivette, kiverte belőle a porcelánt és visszarakta (előző tulajnál). Ezen kívűl eddig nálam csak a kötelező olajcserét kellet megcsinálnom. Lassan itt az aideje a vezérlést is cserélni de ezt minden autónál kell.
10/12 anonim válasza:
Astrát válaszd állitolag a francia autoknak sz@r az elektronikájuk.De lehet nem igy van.Nekem 1 éve van astrám eddig csak érintkezési hibája volt (9 éves az auto)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!