Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért “üt” az autó gáz elvétel...

Miért “üt” az autó gáz elvételkor?

Figyelt kérdés
Biztos mindenki tapasztalta, akinek kicsit régebbi autója van vagy jobban igénybe van véve, gáz adásra, és elvételre üt egyet az autó. Mintha a motor előre hatra dőlne a motortérben. Teljesen így tudom leírni ezt. Viszont néztem, én nem úgy néz ki, mintha laza lenne a bak. Ötletek?

2020. máj. 3. 09:47
 1/5 anonim válasza:
70%
Látatlanban nehéz megmondani, de régi autónál megér egy próbát lecserélni a tartóbakokat. Nem nagy tétel.
2020. máj. 3. 10:02
 2/5 anonim válasza:
55%
Nálam a szilentblokk adott ki ilyesmi hangot, nem nagy tétel volt árban, de házilag nehéz volt megcsinálni.
2020. máj. 3. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

"néztem, én nem úgy néz ki, mintha laza lenne a bak"

Attól még lehet laza, vagy repedt, de az is lehet hogy egyszerűen elöregedett, és már túl rugalmas ahhoz hogy ellássa a feladatát.

2020. máj. 3. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
De ott tobb motortarto bak van, 4-5 tipustol fuggoen. Mindent atnezted?
2020. máj. 3. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Ki van kopva a hajtáslánc is és az is hozzá tesz rendesen a többihez.
2020. máj. 3. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!