Házilag be tudok kötni Suzuki Swift kodlampat?
Rendeltem egy gyári ködlámpa szettet (szoval mindent tartalmaz) egy 2005-tol gyartott Swifthez, nézegettem hogy hogy lehetne , de elég bonyolultnak tűnik a beszereles..
Szerelohoz nem akarom elvinni, azert en nem fizetek, meg amit tudok szeretek sajat kezűleg elintezni , es hazilag akkor be tudom szerelni/kotni a kodlampa szettet, nem lehetetlen? Van valakinek tapasztalata hasonloval ?
Koszonom a valaszokat !
Tudod, az autó villamosság nem süti recept.
Mert leírhatom, hogy 40 deka liszt és egy csomag sütőpor és keverd össze. Ez így egyértelmű.
Na de hogyan értelmezed amikor azt tanácsolom, hogy a tompítottról hozd le a kapcsolószálat, mert csak úgy szabályos a vizsgán?
/hol a tompított? melyik a kapcsolószál?/
Vagy mire gondolsz, ha azt írom, tegyél egy külön lengőbiztosítékot a kimenő oldalra, hogy ne terheld a gyári betéteket?
/mi az hogy lengő betét?, mi az hogy kimenő oldal?/
Vagy hova kötöd a 31-es kivezetést, amikor azt tanácsolom, hogy a legközelebbi pontról vigyél testet?
/ja, hogy a swift műanyag homlokfala nem ad igazán jó testet?/
stb., stb., stb.
Ha nincsenek meg az alapok, akkor nem tudod miről van szó.
Ez nem amerikai film, hogy akár a kéket vágom el akár a pirosat...... úgy is sikerül. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!