Hőtágulás vagy hengerfej?
Figyelt kérdés
Szóval van egy dízel autóm.
Ford Focus mk3 1.6 TDCI.
220e kmel.
Eddig nem ment el belőle egy deka hűtő folyadék sem. Viszont most kb 6 decit kellett utána tölteni. Nem füstöl olaj maximálisan televqn 7000km után is. Semmi cappuccino nincs a kiegyenlítő tartályba. Szerelővel egyenlőre telefonon tudtam beszélni. Azt mondta nyugodjál meg nem biztos hogy hengerfejes.
Néktek mina véleményetej
2020. máj. 2. 12:23
1/4 anonim válasza:
Az hogy kilyukadta huto vagy egy bilincsnel ereszt az kizarva?
2/4 anonim válasza:
Hotagulas akkor lehet ha egyszer meleg motornal nezed a szintet egyszer meg hideg motornal. Akkor alacsonyabb a szint
3/4 anonim válasza:
Nekem suzukim van, hűtő hibás. Figyelem folyton a hűtővíz szintet szerelőhöz csak jövőhét után tudok menni. Jövőhéten fényezőnél lesz a kocsi, így sajnos a dolog várat magára.
4/4 anonim válasza:
"Szerelővel egyenlőre telefonon tudtam beszélni. Azt mondta nyugodjál meg nem biztos hogy hengerfejes"
Ez kb olyan, mint egy online terhességi teszt, ami negatív lett.
Nem is értem a szerelődet.
Ettől függetlenül a 6 dl. az elég sok. Nem tudjuk mikor nézted utoljára, lehet szivárgás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!