Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hőtágulás vagy hengerfej?

Hőtágulás vagy hengerfej?

Figyelt kérdés

Szóval van egy dízel autóm.

Ford Focus mk3 1.6 TDCI.

220e kmel.

Eddig nem ment el belőle egy deka hűtő folyadék sem. Viszont most kb 6 decit kellett utána tölteni. Nem füstöl olaj maximálisan televqn 7000km után is. Semmi cappuccino nincs a kiegyenlítő tartályba. Szerelővel egyenlőre telefonon tudtam beszélni. Azt mondta nyugodjál meg nem biztos hogy hengerfejes.

Néktek mina véleményetej

2020. máj. 2. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy kilyukadta huto vagy egy bilincsnel ereszt az kizarva?
2020. máj. 2. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Hotagulas akkor lehet ha egyszer meleg motornal nezed a szintet egyszer meg hideg motornal. Akkor alacsonyabb a szint
2020. máj. 2. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Nekem suzukim van, hűtő hibás. Figyelem folyton a hűtővíz szintet szerelőhöz csak jövőhét után tudok menni. Jövőhéten fényezőnél lesz a kocsi, így sajnos a dolog várat magára.
2020. máj. 2. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:

"Szerelővel egyenlőre telefonon tudtam beszélni. Azt mondta nyugodjál meg nem biztos hogy hengerfejes"

Ez kb olyan, mint egy online terhességi teszt, ami negatív lett.

Nem is értem a szerelődet.

Ettől függetlenül a 6 dl. az elég sok. Nem tudjuk mikor nézted utoljára, lehet szivárgás is.

2020. máj. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!