Komoly probléma, és helyben keressek szerelőt, vagy elmehetek vele a 160 km-re levő szerelőmmhöz -saját lábán?
Figyelt kérdés
Van egy 206-os 19 éves peugeot, ami bár kezdetektől az enyém, csak most kezdtem vezetni alig egy éve, mert gyáva nő vagyok, és sajnos nem érzem a sebességet, így gyakori a sebesség túllépésem. Nem értek az autókhoz egyáltalán, nincs tapasztalatom mi számit komoly hibának, ezért kérdezek inkább. Hosszann tábú vezetésnél, az utolsó 160 km-es utazásnál hallottam, hogy egyszerűen kattogó, zörgő hang jön az autó alól, amikor tekerem a kormányt. Tekerésnél semmit sem érezni, hangot is csak azért hallottam meg, mert leállt a zene. Viszont így hangosan recsegő-kattogó hangot ad. Azóta vezettem helyben párszor, néha nincs egyáltalán hang. Néha, ha kicsit hosszabban használom újra hallani.2020. máj. 2. 06:51
11/16 A kérdező kommentje:
Elek, áh nem ilyen hangos. De hasonló a kattanások közötti hangtávolság. De nem ilyen éles, nem ilyen hangos.
2020. máj. 2. 20:49
12/16 A kérdező kommentje:
#8 igen, pont ez az. Most végig googleztam a fél napomat a válaszokra, annyira nem értek hozzá! :)
Szóval tényleg nem vinném idegenekhez, csak ha nagyon muszáj.
2020. máj. 2. 20:51
13/16 anonim válasza:
Féltengely törésnél is keresztbe állhat a kerék, láttam is már személyesen ilyen esetet.
14/16 Beviz Elek válasza:
Akkor esetleg ilyen? [link]
Meséld el kérlek mert elég hihetetlen. A féltengely nem tartja a kereket, egyszerűen bele van dugva az agyba és forgatja.
15/16 anonim válasza:
Egy Opel Kadett volt a delikvens, ha szerencsém van még képet is találok egy régi telefonomon róla.
16/16 A kérdező kommentje:
Azóta is megy, köszi! :)
2020. szept. 18. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!