Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2.5 v6 turbódízel a6os audi...

2.5 v6 turbódízel a6os audi kombiba az luxus?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy az nagyon luxus kategória csak a kiegyenlítő tartályt meg kell nézni mindig mielőtt megvesszük. Sokak számára ez az elérhetetlen kátegória.
2020. máj. 1. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
hát attól függ milyen évjáratról van szó és melyik motorkódos. alapvatően ezek az olcsóbbak mivel az egyik legszarabb motor (vezérműtengelytörő) az 1.9 pd TDi sokkal jobb és megbízhatóbb és ezáltal azok drágábbak is.
2020. máj. 1. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Igen egy 20 éves, hírhedten szar motorral szerelt rozsda folt nagyon nagy luxus :)
2020. máj. 1. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

az volt amikor megjelent.

Azóta kiderült hogy az egyik legdrágábban feltartható ergo legtöbbször elromló motor.

Azon kívül, maga az autó fenntartása se kevés.

2020. máj. 1. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
30%

Luxus egy Rolls.

Felső kategória egy S osztàly.

Középkategória egy A6.

Újonnan.

Használtan csak költséghalmaz, amivel közlekedsz.

2020. máj. 1. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Most inkább amolyan vicc lett azoknak akik meg akarják mutatni, hogy ők a kakasok a szemétdombon.
2020. máj. 1. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Hát ez bizony full-full lux, ettől már nemigen van feljebb. Személy szerint én teljesen lehidalnék, ha meglátnálak egy 2.5 TDI V6 A6 Avantban. És tényleg csak kiegyenlítőtartályt kell nézni rajta, semmi mást.
2020. máj. 1. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Szabolcsi cibbányputriban biztos az
2020. máj. 1. 22:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Borsodi vagyok
2020. máj. 1. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!