Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen alapozót festéket...

Milyen alapozót festéket lakkot használják?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy igen ritkának mondható motorkerékpárt lefesteni. Egy Simson mofa 1 motort eléggé lerogyott állapotban van viszont üzemel.

Arra gondoltam hogy szétszedem, fémig ledúrom róla a festéket mindent. Majd le kellene kezelni a felületet. Mivel kompresszorom sajnos nincs így a kézi flkaonos festékek jöhetnek szóba. Még mielőtt jönnének az olyan hozzászólások hogy úgy nem lesz jó. Vidd el fényezőhöz vagy aki ezzel foglalkozik. Közelemben nincs ilyen ember. Szeretném normálisan megcsinálni. Várok mindenféle választ. Milyen alapozót, festéket célszerű, szabad használni, ki hogy csinált ilyet stb.

Festés előtt vagy után jön a blokkja felújítása is.

(Ilyen munkát többször is csináltam. Például Simson S51 és MZ ETZ 250 blokkot újítottam fel.)

Köszönöm a válaszokat.

2020. máj. 1. 10:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek az ilyen spray festékekben...

Inkább Hammerite, abban még nem csalódtam :)

2020. máj. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!