Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen messzirol mer be a trafi?

Milyen messzirol mer be a trafi?

Figyelt kérdés
Ma szerintem bemértek. De igaz én hazafele tartottam a jobb oldalon , 70 helyett vagy 110 el , . Anyos ulesen volt a kocsiba a kamera , viszont azt nem tudom hogy engem is be mért e. Mert ő a bal sávot nézte tehát azokat akik ugye nekem bal oldalon voltak akik mondjuk en pestrol jottem hazafele ugye ok meg pestre mentek. ( ezt csak ugy mondom) , viszont az èn oldalamba álltak , azis elég ha a kocsi hátuljàt kaptak le ? Vagy azok ilyenkor csak a befele menoket merik ?

2020. máj. 1. 01:26
 1/8 anonim ***** válasza:

A távolodó, és a közeledő járműveket is be tudja mérni mindegyik sávban, ha nem takarja ki a forgalom.

Ha a te oldaladon álltak, akkor az a sáv volt az elsődleges célpont. Valószínűleg a motorosok miatt álltak háttal a forgalomnak.

Elég esélyes hogy megy majd a csekk.

2020. máj. 1. 08:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Szuper.. Bár probaltam fekezni de szerintem mar semmit nem er.. varom a csekket koszi!
2020. máj. 1. 10:12
 3/8 dirtboy ***** válasza:
50%

Nem kell azért hideg vizet inni erre.

Én mentemmár két sávoson két falu közt úgy hogy vissza pillantóból vettem érsze hogy hoppá mérnek és mint kiderült csak a közeledőt mérték.

Nem volt semmi akadály ami miatt engem ne tudott volna simán bemérni.

De nem jött csekk.

Amúgy amik autóban vannak azok akár már 800méterről is meg mondják a sebességed azonban normális képet szerintem max olyan 300méterről tud készíteni.

Véda pedig 100méterig lát.

2020. máj. 1. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

"Nem kell azért hideg vizet inni erre." Úgy érted nem kell rá mérget venni?

"és mint kiderült csak a közeledőt mérték." Ez hogyan derült ki?

Mit láttál a visszapillantóban?

Honnan tudod hogy mértek, és nem csak készültek rá, vagy éppen végeztek?

Tedd össze a két kezed hogy nem kaptál csekket, de az hogy valamit láttál a visszapillantóban, nem jelent semmit.

Főleg, hogy te sem tudod hogy mit láttál.

2020. máj. 1. 21:19
 5/8 dirtboy ***** válasza:

az hogy nem hallottad még a hideg vizest csak a mérget nem az én gyengeségem hanem a tiéd.

ismerem a lakhelyem és tudom minek vannak ott a rendőrök, fel ismerem a lézeres trafit is a lehúzott kocsi ablakban.

hogy mi mondja meg az hogy jóval többel mentem mint a megengedett és az hogy az akkori barátnőm postás volt és egy csomó gyorshajtás csekket szórt szét utána a faluba.

mielőtt megkérdezed azt is hogy honnan tudja hogy az volt a levélben elárulom hogy a helységről ahonnan ezek a levelek jönnek.

köszi hogy itt voltál szaladj át más kérdésekhez is kötekedni.

2020. máj. 1. 23:02
 6/8 A kérdező kommentje:
köszöntem uraim, bizakodó vagyok énis hogy hátha csak a közeledőt mérték, énis ismerem sajna a kocsit, ráadásul civil, de eddig erre nem járt hanem másik falukba városokba csak. Na de a lényeg hogy óvatosan a pedállal !
2020. máj. 2. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Na kaptál csekket?
2020. máj. 21. 13:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem kaptam ! Szoval

Szerintem megúsztam !

2020. máj. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!