Milyen messzirol mer be a trafi?
A távolodó, és a közeledő járműveket is be tudja mérni mindegyik sávban, ha nem takarja ki a forgalom.
Ha a te oldaladon álltak, akkor az a sáv volt az elsődleges célpont. Valószínűleg a motorosok miatt álltak háttal a forgalomnak.
Elég esélyes hogy megy majd a csekk.
Nem kell azért hideg vizet inni erre.
Én mentemmár két sávoson két falu közt úgy hogy vissza pillantóból vettem érsze hogy hoppá mérnek és mint kiderült csak a közeledőt mérték.
Nem volt semmi akadály ami miatt engem ne tudott volna simán bemérni.
De nem jött csekk.
Amúgy amik autóban vannak azok akár már 800méterről is meg mondják a sebességed azonban normális képet szerintem max olyan 300méterről tud készíteni.
Véda pedig 100méterig lát.
"Nem kell azért hideg vizet inni erre." Úgy érted nem kell rá mérget venni?
"és mint kiderült csak a közeledőt mérték." Ez hogyan derült ki?
Mit láttál a visszapillantóban?
Honnan tudod hogy mértek, és nem csak készültek rá, vagy éppen végeztek?
Tedd össze a két kezed hogy nem kaptál csekket, de az hogy valamit láttál a visszapillantóban, nem jelent semmit.
Főleg, hogy te sem tudod hogy mit láttál.
az hogy nem hallottad még a hideg vizest csak a mérget nem az én gyengeségem hanem a tiéd.
ismerem a lakhelyem és tudom minek vannak ott a rendőrök, fel ismerem a lézeres trafit is a lehúzott kocsi ablakban.
hogy mi mondja meg az hogy jóval többel mentem mint a megengedett és az hogy az akkori barátnőm postás volt és egy csomó gyorshajtás csekket szórt szét utána a faluba.
mielőtt megkérdezed azt is hogy honnan tudja hogy az volt a levélben elárulom hogy a helységről ahonnan ezek a levelek jönnek.
köszi hogy itt voltál szaladj át más kérdésekhez is kötekedni.
Nem kaptam ! Szoval
Szerintem megúsztam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!