Meg merjek venni egy 130K km-t futott VW Tourant Euro4-es diesel motorral?
Kérdés, hogy melyik motor.
Az 1.9 legendás, szomszédnak olyan van 10 éve, még mindig jár vele városban sokat de pályázik is,kutya baja, megy is.
A 2.0 TDI se rossz, pláne a 170 lovas, csak ott kell vigyázni egy bizonyos dologra ,amit majd lejjebb valaki leír mert én elfelejtettem a nevét.
Hat ha tenylegesen ismerostol veszed es tudod milyen kotlsegekkel jar egy dieseles auto fenntartasa akkor nyugodtan
A kitiltasok miatt meg jo par evig nem kell felj
Nezz csak korul vannak akik bontoszokevenyeket vesznek/jarnak
Egyik naprol a masikra nem lehet a regi dizeles autokat kivonni a forgalombol
Fogalmam sincs, milyen költségekkel jár egy dieseles autó, és volkswagenem se volt mèg soha... 👀
Szerintetek úgy saccperkábé mennyit ér egy ilyen 12 éves / 130K km-t futott Touran?
Ugyanilyen motoros Caddyt vettem ugyanannyi km-el. Nincs vele semmi gond, én 10000 kmnel cserelem az olajat, nagyon nyomatékos finom motor.
Kartelgáz szűrő a szelepfedélben van és időnként ki kell takarítani. Ezt a szerelők se nagyon tudják.
Itt még nagyon sokáig nem lesz kitiltva szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!