Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg merjek venni egy 130K...

Meg merjek venni egy 130K km-t futott VW Tourant Euro4-es diesel motorral?

Figyelt kérdés
A kocsi korához képest nem futott sokat, balesetmentes, jó állapotban van. Csak az aggaszt, hogy az Euro4-es Diesel motorok ki vannak tiltva a német nagyvárosokból. Vajon itthon meddig lehet őket használni?

2020. ápr. 29. 13:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Abban legalább 230 ezer van.
2020. ápr. 29. 13:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 12 éves az autó, de nincs benne csak 130K, megbízható ismerősé. Nincs visszapörgetve.
2020. ápr. 29. 13:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Nálunk még jó ideig nem lesz kitiltás szerintem, rengeteg ember jár euro 2-es, 3-as kocsival, azokat is csak szmogriadó esetén nem lehet használni néhány helyen, úgyhogy én egyelőre nem aggódnék ilyen miatt.
2020. ápr. 29. 14:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy melyik motor.

Az 1.9 legendás, szomszédnak olyan van 10 éve, még mindig jár vele városban sokat de pályázik is,kutya baja, megy is.

A 2.0 TDI se rossz, pláne a 170 lovas, csak ott kell vigyázni egy bizonyos dologra ,amit majd lejjebb valaki leír mert én elfelejtettem a nevét.

2020. ápr. 29. 15:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Hat ha tenylegesen ismerostol veszed es tudod milyen kotlsegekkel jar egy dieseles auto fenntartasa akkor nyugodtan

A kitiltasok miatt meg jo par evig nem kell felj

Nezz csak korul vannak akik bontoszokevenyeket vesznek/jarnak

Egyik naprol a masikra nem lehet a regi dizeles autokat kivonni a forgalombol

2020. ápr. 29. 18:40
 6/13 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs, milyen költségekkel jár egy dieseles autó, és volkswagenem se volt mèg soha... 👀

Szerintetek úgy saccperkábé mennyit ér egy ilyen 12 éves / 130K km-t futott Touran?

2020. ápr. 29. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Tapasztalatomat osztom meg. Passat B6 1.9PDTDI piac aljáról lett véve. 405e Km , de ez VALÓS! Sima szervíz volt meg. Ill a vákuumpumpánál folyik csak az olaj, tömítésnél (4000e ft-os elem). Ezenkívül még semmi gondom nem volt vele. Igaz 6 hónapja van meg.
2020. máj. 7. 13:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen motoros Caddyt vettem ugyanannyi km-el. Nincs vele semmi gond, én 10000 kmnel cserelem az olajat, nagyon nyomatékos finom motor.

Kartelgáz szűrő a szelepfedélben van és időnként ki kell takarítani. Ezt a szerelők se nagyon tudják.

Itt még nagyon sokáig nem lesz kitiltva szerintem

2020. máj. 7. 13:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor bele merjek vágni?
2020. máj. 7. 16:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Bele
2020. máj. 7. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!