A folytás egy robogón azt jelenti, hogy tudna többel is menni csak levan 'folytva' a teljesítmény?
Figyelt kérdés
Illetve ha a folytást levesszük, a fogyasztás megnő?2020. ápr. 28. 00:25
2/7 anonim válasza:
FoJtás és igen, azt jelenti.
Ha ugyanúgy közlekedsz vele, mint eddig, akkor nem lesz jelenős különbség fogyasztásban.
Ha fojtás nélkül jobban nyomod neki, akkor természetesen többet is fog fogyasztani.
3/7 anonim válasza:
Ez a fojtás csak legenda. A szűkítés nem azért van, hogy majd ha eladták a mocit, akkor a vevő megbarkácsolja, hogy menjen, mint a vihar. Az a moci nem kapna a hatóságoktól forgalombahozatali engedélyt.
Ezzel együtt mindenki próbálkozik(én is, aztán kiderül, feleslegesen melóztam)
4/7 A kérdező kommentje:
#3 miért melóztál feleslegesen? Nem lett gyorsabb?
2020. ápr. 28. 10:05
5/7 3 napos mákos lecsó válasza:
Robogónál úgy van megszerkesztve a variátor, hogy ne menjen gyorsabban.
6/7 anonim válasza:
Na ne mondd.az én 50es piaggio nrg mc4 sport robogómból ki lett szerve a folytás és így 80+ viszi a 110kilómat.
Fojtás nélkül max 60 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!