Mekkora motorral érdemes kezdeni nagymotor vizsga után?
Figyelt kérdés
Régebben Simsonjaim voltak, párszor kerültem aprilia 125 RS-el. Kawasaki Z400-at gondoltam első motornak, tapasztalat szerzésre, de szép is,nem nagy, könnyű, elvileg kezdőknek is jó.2020. ápr. 27. 17:14
11/13 anonim válasza:
Én 175cm/64kg-os srác vagyok, és semmi gondom nem volt az előző yamaha r1-el, hacsak nem magasabb üléspozíciójú gépet nézel, akkor nem az a 7 centi különbség fog dönteni, főleg úgy hogy cipőben vezetünk :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi ezt jó tudni!! Zöld kézjel!
2020. ápr. 28. 17:21
13/13 anonim válasza:
Felejtsd el a nagy motorokat es azok lefojtasat, akkor is a merete es a sulya ugyan az. Egyszeruen ennel nem kell nagyobb, nem veletlenul maxoltaki ki A2 jogsira, tokeletes kezdomotor a Z400 es a ninja400 is. Ami meg hasonlo es ajanlani tudom azok a Hondanak a CB500 motorjai, hasonlo karakterisztika, annyi hogy nem olyan sportos mint a kawak de cserebe kenyelmesebb, kezelhetosegre ugyan az mindegyik, 10/10. Aki arra probal ravenni hogy kezdo motornak vegyel 650-eset meg meg nagyobb lob*szokat, az egyszeruen ostoba, sokan ezt csinaljak, na ezek az emberek nem fognak megtanulni soha rendesen motorozni, mert az alapveto kepessegeket sem sajatitottak el, a nagy, nehez erogepekkel meg nem is fogjak, tele vannak az utak motorosokkal akik nagyobbat akarnak aztan a gepuket kozel sem tudjak “kimotorozni”, utana meg megy a retteges mert tulvallaljak magukat, meg a labbal lokdoses mint 3 evesen a muanyag motoron..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!