Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "Angol Civic" felni méretek?

"Angol Civic" felni méretek?

Figyelt kérdés

'96-os Honda Civic-ről van szó. Az ún. "Angol Civic".

MA alvázkódú, 1,4 90 Le.

Szeretnék rá alufelnit venni, de nem tudom az ET számot, szélességet, stb. Tudja valaki a gyári méreteket? Amiben biztos vagyok: 4x100-as osztókör és 56-os agyméret. Előre is köszönöm!

2020. ápr. 27. 17:08
 1/6 D. Brasco ***** válasza:
100%

Vedd le rola az egyik felnit es nezd meg....hatul a küllőkbr lesz beleütve minden adat......

Vagy le sem kell venni mert a kifele eső oldalon a felfogato csavarok között talalod mrg ....

Esetleg a felni peremén......

De rajta kell legyen

2020. ápr. 27. 17:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de gyári adatokra lennék kíváncsi. A mostani felni nem a gyárija. Et38 és az agyméret sem 56-os, valami műanyag "tehermentesítő bizbasz van benne. Többek közt emiatt szeretném lecserélni. Használtam a google-t: Valahol et45-öt írnak, máshol et35-38 közötti értékről beszélnek. Hiteles gyári adatot sehol nem találok ehhez a típushoz.
2020. ápr. 27. 17:19
 3/6 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Esetleg itt sasold meg: [link]
2020. ápr. 27. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Már ezt is láttam. :D Sajnos nincs benne az adatbázisukban. Ha jól tudom ezt a modellt csak az európai piacra gyártották. MA/MB/MC alvázkóddal.
2020. ápr. 27. 18:00
 5/6 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Akkor egy bonyolultabb verzió:

Itt megkeresed az autód, kikeresed a kerék gyári számát, gugliba bemásolod és valamelyik oldalon az adatok is le lesznek írva.

[link]

Nem mellesleg jó lesz későbbre is alkatrészt keresni.

2020. ápr. 27. 18:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Más oldalakon is próbáltam így rákeresni, de infókat sehol nem közölnek, vagy teljesen más alkatrészt dob ki. Azért köszönöm a segítséget! :)
2020. ápr. 27. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!