A ford mustang sok üzemanyagot fogyaszt?
Többet, mint egy átlagautó, de 10 körül lehet tartani ha közúton csorogsz a forgalommal, a szabályokat betartva.
De akkor meg minek Mustang?
Szintén egy hülye kérdés... Úgyhogy visszakérdezek.
Melyik Mustang? Milyen évjárat? Milyen motor?
1966-os 4.7 V8-as?
2006 4.0 V6?
2019 2.3 EcoBoost?
Melyik?
Rá lehet keresni interneten. Típusfüggő, motorfüggő, sofőrfüggő. Hamarabb megtalálod, mint hogy itt választ kapj.
Az újak annyira nem vészesek.
Utolsó hozzászólónak: Kizárt dolognak tartom, hogy komótos vezetéssel 17 litert eszik az a V6-os vegyesbe.
Az ugyan abban a generációban lévő V8-akat is le lehet vinni 15 alá bőven. VEGYESBE. Amiben van autópálya, városon kívül, meg város is. De a V6-okat is be lehet vinni 10-12 be.
De ne hívj 100 km vegyesnek 30 km autópályát, utána 70 km várost, ahol lámpától lámpáig mész. Akkor persze, hogy 17 lesz a matek.
Úgyhogy vagy nem volt olyan komótos az a vezetés mint azt hiszed, vagy benézted az MPG-t az L/100-zal, vagy szarul váltod a számokat, vagy nem tudod mi az a "vegyes" fogyasztás. De nincs az az isten, hogy komótosan annyit fogyasszon az a kocsi vegyesbe...
Mondom ezt úgy, hogy elég jól képben vagyok a Mustangokról.
#6: hát legyen igazad, akkor azzal a berautóval lehet valami baj volt a bérautóval, de ha megnézed az USA gyári adatokat,
a városon kívüli fogyasztás is 11l felett van, a városi meg 14l. Szóval az is gyanús nekem, hogy te kummantasz
#5: san francisco környékén mászkáltunk vele, ott nem volt sehol olyan dugó mint pesten.
aztán lecsorogtunk los angelesig országúton, a városban beleszaladtunk egy ótvar dugóba, volt egy 2 órás araszolás, de annyi.
szóval kb 900 km országút volt benne mindennel együtt, és talán 100km város.
Köszi a mértékegységekkel mérnök lévén tisztában vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!