Kymco Agility 50 4t mennyi üzemanyagot fogyaszt?
van egy ilyen típusú motorom, és 100-on 3,5-4 litert is megeszik, holott, azt mondták 2-2,5-be megáll
Mi lehet a gond? A karburátor teljesen új
Hehe...
Nekem Kymco Agility City 4t van, igen 1,5L és 2,5L körül kellene fogyasztania, nekem 3-3,5L között fogyaszt, mikor még új volt visszamentem reklomálni, hogy kissé sokat fogyaszt, de megnyugtattak, hogy úgysem tudnak vele mit csinálni és nem is fognak, szal nyugodjak bele.
Szóval lehet, hogy 3 lityot simán beszipkázik, de én már túl vagyok 55,000 KM-n vele és a motorhoz még nem nyúltam, csak kopó alkatrész volt cserélve, illetve 35e-nél a hátsó tárcsa eltörött...
Szerintem 70e km-ig még biztos elfog menni nekem.
2T-nek sok lenne a 4 liter, nem hogy 4 üteműnek.
a 4 ütemű robogó 2L alatt (talán 2) kell fogyasszon, ha minden oké vele.
Igen, én is írtam, hogy 1,5L és 2,5L körül kellene fogyasztania...
De sajnos a Kymco szereti a benzint, ezért dupla annyit szlopál...
Szalonból vettem és 3L volt a fogyasztása... olajat nem eszik pedig, rendesen is megy.
Na figyelj, elmondom mi van.
A motor mindenképpen ugyan annyi benzint fog elégetni, mint eddig, 1 dolog változhat, a végsebesség, ha a végsebesség megnő, ugyan annyi benzin elhasználásával, akkor a fogyasztás úgymond jobb lesz.
pl: volt mikor occcó kínai alkatrészt vettem hozzá és kb 50km/h volt a végsebbeség, nos igen akkor a km-re sok volt az a benzin.
de mikor 65km/h-vel ment, mert márkás cuccot vettem bele, akkor kevesebb.
Mivel automata és kb mindig nyélgázon megy, mert gyenge és úgysem gyors, így változhat csak a fogyasztás.
a motor mindig ugyan annyit fog pörögni és ugyan annyi benzint elhasználni, de a sebesség változhat, amivel a megtett távolság is.
Hülyén hangzik, de ezeknél a kis vackoknál ez van.
Menj el valami lakatlan, forgalom mentes vidékre, szívd ki az összes benzint. Tölts bele 2 litert és menj vele folyamatosan 40 km /h val amíg meg nem áll. Nézd meg hány km re volt elég a benzin, aztán számolj fogyasztást. A biztonság kedvéért GPS el is mérd meg a megtett km t.
Ha sokat indítod, és hajtod max fordulatszám közelében akkor sosem fog keveset fogyasztani.
Ha koszos a légszűrő,el van tekerve a karbi, laposak a gumik, csal a km óra számlálója akkor sosem fog kevés fogyasztás kijönni
Engem 55e km után már nem nagyon érdekel mennyit fogyaszt, egyébként én 95%-ba végállásba tartom azt a gázkart.
a kocsinál még mindig kevesebbet eszik aztán jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!