Kresz. Okkal dudált rám? Hogyan kell akkor csinálni ha nem így?
Az út széléhez merőleges parkolóba álltam volna be.
Ment az index, lassítottam, megálltam, majd tettem át lükvercbe, hogy betolatok.
Mögöttem jött egy márkás kocsi, elkezdett előzni, majd megállt mellettem és folyamatosan dudált. Utána tovább ment, én pedig betolattam a parkolóhelyre.
Meglehet hogy kicsit átmenetem az ő sávjába.
De egyébként gyorsan parkoltam.
Nem kell ebből ügyet csinálni.
Türelmetlen bunkó volt, ennyi az egész.
Idehaza ez a "normális".
Türelmetlen barom volt, ne foglalkozz vele.
Amúgy helyesen rükverc.
Oké, rendben, köszönöm. És a helyesírást is :)
Egyébként napi szinten így parkolok.
Szóval, ha jönnek mögöttem, akkor meg kéne állnia mögöttem és megvárni míg beparkolok. (?)
Ez egyébként mennyire van rendben hogy ha valaki bármi miatt szarakodik előttünk, akkor kicsapjuk balra az indexet és megyünk? Hiszen bármi lehet előttük amit addig nem látott, az előtte lévő meg igen, és ezért lassított.
Vigyázni kell ennél a manővernél. Ahogy alászeded, az autó eleje kimegy a sáv belseje felé, akár a szemközti sávba is átmehet.
Hátramenet során a többi jármű részére elsőbbséget kell biztosítani. Tehát ha elkezd előzni, ezt észre kell vegyed és biztonságosan el kell engedni.
Ugyanakkor, ez egy gyökér volt, ne foglalkozz vele.
Köszönöm, hasznos komment mind.
Egyébként ez egy kihalt területen volt. Nem forgalmas úton.
Hát elképzelve a forgalmi szituációt, tényleg egy köcsög lehetett...
Ha annyira kihalt az út, mint mondod, akkor mi az istenért nem kerül ki? Ha látom, hogy valaki jobbra indexel és emiatt lassítani fog (legyen az egy lekanyarodás miatt, vagy parkolás miatt), ha nem jön szembe senki, fogom és kikerülöm. Nem állok be mögé, lassítok vele, majd dudálok a saját hülyeségem miatt, amikor kikerülhettem volna.
A "lükverc"-hogy honnan jön embereknek, azt nem tudom. Nem jön rá senki, hogy az ÖSSZES váltón R-rel van jelölve? Mindegy...Részletkérdés.
Aki szerint "idehaza ez normális". IGen. Mert ilyen bunkók biztosan csak magyarországon vannak. Sehol máshol a világon... Ez csak itthon normális. Igazi "ez magyarország" típusú ember lehetsz, aki szerint itthon minden szar, BEZZEG a csodálatos Ausztriában és Németországban. Ott biztos nincsenek ilyen szituációk :D. Ott duda sincs az autóban.
#1-es vagyok
Kedves #8-as. Ott kolbászból van a kerítés, és a döglött kecskének sincsen szaga.
Egy ország jellemében nem változik, csak a vezetők teszik lakhatatlanná.
Miért írnák Ausztriáról, vagy a Német közlekedésről ennél a kérdésnél?
Nevetgélj, leld a saját butaságod örömét benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!