Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki motorcsere?

Subidubidu1234 kérdése:

Suzuki motorcsere?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy régi 2003-as Suzuki Swift 1.3 rozsdamentes autóm! Annyit kell róla tudni, hogy 53 lóerő ami nekem nem elég jelenleg és azt szeretném kérdezni, hogy működne-e minden ha beletennék egy Suzuki Swift Gls Sport Iv 86Le-s motort? Hogy muzsikálna? Stb. ( Mondhatjátok hogy vegyek egy másik autót és nem kell motorcsere, de ez az autó nagyon közel áll hozzám és nem tudnám eladni mivel gyermek korom óta megvan és én kaptam meg.)

2020. ápr. 25. 16:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szarom le a kocsit. Csak kíváncsi vagyok mit lehet belőle kihozni. Ha nem tetszik akkor így jártál. 😉
2020. ápr. 25. 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha beleteszed egy ezres Swift váltóját, meg esetleg kicsit kiheréled a kipufogó rendszert akkor talán "dinamikusabbá" teheted, és még műszakin is áttolható.
2020. ápr. 25. 21:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Valami bibi van alapból mert 1.3 ast emlit az meg nem 53 lovas.
2020. ápr. 25. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:
49%

Mi a francot akarsz chipelni egy ezer éves 1,3-mas szívóbenzinen? :D

Minden nap fél tucat ilyen kérdés van. Jegyezzétek már meg, hogy motort cserélgetni csak úgy passzióból, pláne más típusúra totál értelmetlen pénzégetés, sok idő, papírmunka és a végén ott állsz majd egy 300 ezer forintot érő autóval, amire elverted a kocsi értékének a két-háromszorosát.

2020. ápr. 25. 23:06
 15/15 veterán vas ***** válasza:
33%

Nem vettétek még észre, hogy mindig olyanok vergődnek, akiknek se pénzük, se jogosítványuk nincs. Valószínű amikor Papa nem figyel akkor elcsórja a kulcsot és fordul egyet a ház mögött a tehénsz@ros réten az öreg suzival.

Aztán este a vegyesbolt előtt egy dobozos energiaitallal a kezükben mesélnek:

-"jobban keresztbe rakom mint Cigi a ződbömbit"

-"holnap nyomatok bele háromkilóért csiptuningot"

-"én mácsak 113 oktávos(!) benzinnel járok"

stb. :D

2020. ápr. 26. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!