Ismer valaki olyan műszaki vizsgaállomást Pest megyében, ahol "progresszív" gondolkodásúak az emberek?
Figyelt kérdés
Egy Toyota Corollában 2E motort 4EFE-re cseréltem (a blokk szinte ugyan az) és szeretném leműszakiztatni.2020. márc. 8. 15:36
1/5 anonim válasza:
Ha nem egyezik a motorszám, akkor bukta, le kell fényképezni az azonosítókat...
2/5 anonim válasza:
Először kellett volna érdeklődnöd, mert így nem megy át.
3/5 A kérdező kommentje:
Megkérnék mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon. Ha nem tud akkor inkább ne írjon!
2020. márc. 8. 18:01
4/5 Koplárovics Béci válasza:
Tehát egy névtelen fórumon azt szeretnéd kideríteni, hogy hol lehet megvesztegetni embereket, hogy törvénytelenséget kövessenek el, és ha nem jön erre a kérdésre pozitív válasz, akkor csodálkozol? Ha tudnék ilyet, akkor sem mondanám el. Mert ugyebár még nekem is szükségem lehetne a szolgáltatásra, te meg ki tudja, ki vagy...
5/5 anonim válasza:
Biztos el lehet intézni, a környékünkön is van olyan, ahol adsz egy húszast, aztán úgy is átmegy a kocsi, ha látod az utat a padlólemezen keresztül, olyan orvos, aki egy tepsi pogácsáért meg egy liter pálinkáért megírja az alkalmasságit, stb. Úgyhogy nem csak hátránya van a korrupciónak, legalábbis én örülnék neki, hogyha egyszerűen meg lehetne oldani, hogy mondjuk egy ezres motor helyére berakjanak egy 1.8-ast. De hazánkban sajnos még egy ugyanolyan motor cseréje sem egyszerű, bár asszem akkor lehet nagyobbat is, ha gyárilag is szerelték azzal, csak legyen türelme meg pénze az embernek, mire legálisan használhatja a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!