25 km-t mentem 5 ezres fordulaton majd kímélve 100 km-t, létezik, hogy 1 liter olajat megevett így a kocsi?
Figyelt kérdés
15w50 agip olajból. 2 hét állás után megnéztem, fullon volt az olaj azaz a 1995-ös 1.3-as Suzuki Swift nívójának második lyukáig ért az olaj. Mentem vele 5 ezres fordulaton autóúton majd ma 100km-t kímélve.
Ez annyit jelent 1 litert megevett.
2020. ápr. 22. 22:07
12/17 anonim válasza:
130-al 3-asba? Orulj, hogy csak az olajat ette meg nem hullott szet. Be kellett volna meg tolni a raketat is kilo 30-nal, R betu jeloli a valton. :D
13/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok Aranka.
Már ezért is trollnak gondoltok? Kicsit túltoljátok már ezt. Csak egy ártatlan kérdés. Miért troll az aki ebben a fordulatszám tartományban használta a gépjárművét? Írtam, hogy ez nem mindig van így.
Az lenne a trollkodás ha nem történt volna meg. Ha akartok mutatok kamera felvételt is, már ha nem törölte még a xiaomi ami 60fps-ve egy 16 gb kártyára ment, sanszos, hogy törölte mert így csak 1 órát tud rögzíteni.
2020. ápr. 23. 11:44
14/17 anonim válasza:
mutass, töltsd fel youtubere. Azért gondoljuk mert ennyire ostoba senki se lehet.
15/17 A kérdező kommentje:
Nincs meg, ha tudtam volna, hogy ez lesz lementem. Fene gondolta, hogy ezért trollnak néznek.
2020. ápr. 23. 14:08
16/17 anonim válasza:
Nem (csak) trollnak, hanem ostobának. Mi a retkes fittyf..szért kellett szerencsétlen taligát ennyire kínozni? Miért nem belevaló olajat raktál bele? Ja, azt már megette? Akkor annak a motornak már rég vége, bár ilyen "használat" mellett nem is csoda. Neked a gyaloglás való meg a tömegközlekedés, nem autó.
17/17 anonim válasza:
Ennek az ötletnek semmi értelme, a dízeleket szokták kikormolni, egy benzinesnek nincs szüksége ilyenre, annak egy normál utazásnál is magas a fordulata. De egy jó állapotú motornak normális olajjal nem árt, ha így megy, max egy kicsit jobban kopik. Nekem is 4 ezret forog 140-nél, feljebb váltani nem tudok, gyorsan menni meg szeretek, semmi baja nincs a motornak. Úgyhogy továbbra is a nem jó olaj a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!